Appartement huren Breukelen

Zoekfilters
Huurprijs
Oppervlakte
Woningtype
Aantal kamers

1 appartementen gevonden in Breukelen.

Appartement huren Breukelen

Het idee om je eigen appartement te hebben in Breukelen... Vroeger of later overkomt iedereen dit. Waar je begint met zoeken, is nog niet altijd even duidelijk. En je wilt zeker geen addertjes onder het gras. Vroeger kwam je advertenties tegen in de krant of kwam je aanbod tegen via bekenden. Deze dagen is een appartement huren in Breukelen een stuk makkelijker. We hebben partneren met sites waar je voor paar euro in 1 oogopslag alle aanbod te kan zien en reageren. Je hoeft niet verder te zoeken. Op Rentsy.nl hebben we grote sites samengevoegd, zodat je eenvoudig een appartement in Breukelen kunt vinden.

Hoe kies je de juiste appartement in Breukelen?

De appartementen in Breukelen die wij gescand en zichtbaar hebben gemaakt op onze website zijn volledig betrouwbaar. Een appartement huren in Breukelen? Er komen een aantal dingen waar je naar moet kijken. Hoeveel kamers wil je hebben? Stel je bent een student en wilt met vrienden een 3 kamer appartement huren in Breukelen. Dan is een kostenverdeling wel zo eerlijk op basis van het formaat van de kamers. Je hebt wellicht een privé kamer nodig waar je fijn kunt studeren of thuis kunt werken. En misschien heb je een gedeelde woonkamer en keuken nodig waar iedereen gebruik van kan maken. Wanneer je een young professional in Breukelen bent, is er wellicht niet zo veel ruimte nodig, maar wel privacy. Heb je minder ruimte nodig, kun je kiezen voor een andere optie: een 2 kamer appartement huren in Breukelen. Uiteindelijk, de eerste stap voor het kiezen van een appartement in Breukelen, ligt bij jouw behoeften.

Checklist appartement huren Breukelen

Voor het huren van een appartement in Breukelen hebben we alvast een kleine checklist gemaakt die kan helpen bij het vinden van jouw droom appartement in Breukelen.

 • Ben je in de buurt van goede voorzieningen? (bijv. fitnesscentra's, supermarkten, winkels etc.)
 • Is er gratis parkeergelegenheid voor die net gekochte auto nabij het appartement?
 • Is je werk of universiteit eenvoudig te bereiken?
 • Zijn er zaken die gerepareerd moet worden in het appartement? (Lekkage, vochtplekken etc)
 • Is er al een ondervloer aanwezig in het appartement? En wat voor type verwarming is er aanwezig? (dit bepaalt hoeveel je energierekening gaat kosten)
 • Moet er iets verbouwd of gerenoveerd worden aan het appartement? (Dit kan je extra kosten opleveren)
 • Is het OV op loopafstand van het appartement?

Appartement in Breukelen op het oog? Let goed op!

Er zijn een handvol websites en Facebook groepen in Breukelen waar veel wordt opgelicht. Wij werken niet samen met dit soort adverteerders. We hebben Rentsy opgericht als betrouwbaar platform om een nieuwe woning te vinden. Het kan voorkomen dat oplichters gebruik maken van de diensten van onze partners. Rentsy zal er alles aan doen om de veiligheid en betrouwbaarheid zo hoog mogelijk te houden. Wij geven daarom het advies om zelf ook alert te zijn op eventuele fraude. Check de bovenstaande checklist en huur geen woning voordat er een schriftelijke overeenkomst gesloten is.

Voordat je een appartement gaat huren in Breukelen, let op een aantal zaken:

 • De prijs en de kwaliteit
 • De contractduur
 • De staat van het appartement
 • Eventuele huursubsidie
 • Borg of sleutelgeld

Prijs en kwaliteit voor een appartement in Breukelen

Wanneer je op zoek gaat naar een appartement om te huren, kom je er al snel achter dat er in Breukelen een grote variatie is aan prijs. Dit is afhankelijk van de locatie en de kwaliteit. Het komt vaak voor dat mensen in haast een appartement willen huren in Breukelen. Vaak wordt hier gekozen aan de hand van de prijs. Iedereen weet het stiekempjes ook wel, goedkoop is soms duurkoop. Ons advies is om tenminste 4 opties in Breukelen te hebben waar je uit kunt kiezen.

Contractduur voor een appartement in Breukelen

Vaak geven verhuurders mondeling een contractduur op. Dit is een veelgebruikt trucje zodat je snel het appartement neemt. Er waren ooit gevallen waar de verhuurder geen duidelijke contractduur had opgelegd, echter bleek dit schriftelijk 3 jaar te zijn. Wanner je nog niet zeker weet hoelang je wilt blijven, is dit een punt wat extra duidelijk moet zijn voor de verhuurder en huurder.

De staat van het appartement

Wanneer je appartementen gaat bekijken, is het verstandig om alles goed na te lopen. Het kan een tegenvaller zijn wanneer je een hele goedkope appartement in Breukelen hebt gevonden, maar er moet nog van alles gerepareerd of gerenoveerd worden.

Huursubsidie in Breukelen

Is je inkomen lager, dan heb je wellicht recht op huursubsidie. Dit is een toeslag door de overheid om jou te helpen met de kosten. Echter, zijn er een hoop eisen waar je aan moet voldoen.

Om huurtoeslag te krijgen, moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:

 • De huur voor het appartement in Breukelen is niet te hoog.
 • Het appartement in Breukelen is zelfstandig.
 • Het gezamenlijk inkomen van jou en je toeslagpartners en medebewoners is niet te hoog.
 • Jouw vermogen en dat van je toeslagpartner en medebewoners is niet te hoog.
 • Je bent woonachtend in Nederland.
 • Jij en alle huisgenoten staan bij de gemeente Breukelen ingeschreven op hetzelfde woonadres.
 • Jij, je toeslagpartner en de overige medebewoners hebben de Nederlandse nationaliteit of zijn legaal in Nederland.
 • Je bent minimaal 18 jaar oud.
 • Er is een huurcontract getekend tussen jou en de verhuurder.
 • De maandelijkse huur wordt door jou netjes betaald, en je kunt dit bewijzen met bankafschriften.

Borgsom

Gefeliciteerd, je hebt de deal gesloten met de verhuurder en nu vraagt de makelaar om een borgsom zodat de huur van de woning in Breukelen garant gesteld wordt. Let op dat de borgsom nooit hoger mag zijn dan 3 x de maandelijkse huur. Wanneer je na de huurperiode alles netjes achterlaat zul je deze borgsom terugkrijgen. Sommige verhuurders proberen deze som aan andere kosten te binden zoals de overname en renovaties voor een volgende huurder. Val niet voor dit soort trucjes.