Camper huren in Vlaardingen?

Huur een camper in Vlaardingen

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Vlaardingen. Huur al vanaf € 65 in de buurt van Vlaardingen, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

Vier Vakantie
16 km

Op reis met uw familie? Huur een camper in Vlaardingen

Ga je binnenkort op vakantie? Met een camper voor de gehele familie beleef je een unieke ervaring. Moeiteloze kilometers af leggen door op maat gemaakte interieur.

Een camper, voor ieder wat wils

Uw vakantie begint bijna, maar hoe kiest u nou de juiste camper? Er zijn zoveel verschillende soorten en maten campers, waar moet u naar kijken?
  • Welke afstand ga ik afleggen?
  • Hoeveel personen gaan er mee?
  • Hoe lang duurt mijn reis?
  • Wat neem ik mee in de camper?
  • Ga ik zelf koken? Of eet ik buiten?
Deze vragen geven antwoord voor het vinden van de juiste camper Reizen met een camper is de ideale oplossing om je eigen schema te bepalen. Ga je met je partner? of neem je ook je kinderen mee? Rentsy heeft een uitgebreid aanbod voor al uw wensen.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een camper te besturen?

Een camper besturen in Nederland mag al met een rijbewijs B. Het totaal gewicht moet hierbij onder de 3500kg liggen. Boven dit gewicht heeft u een rijbewijs C1 nodig.

Wanneer moet ik de camper terugbrengen?

U kunt op de website van onze aanbieders in Vlaardingen zelf bepalen hoelang u het busje nodig heeft. De meeste verhuurders hanteren een dag tarief of in overleg kunt u zelf een tijd inplannen.