Camper huren in Leiden?

Huur een camper in Leiden

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Leiden. Huur al vanaf € 40 in de buurt van Leiden, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

11 km
Zoetermeer
16 km
Den Haag

Een unieke ervaring voor uw droomvakantie? Huur een camper in Leiden

Binnenkort op vakantie? Huur een camper voor een unieke ervaring. Die lange kilometers door het land legt u moeiteloos af dankzij de comfortabele stoelen en interieur speciaal gemaakt voor kampeerders en reizigers.

Verschillende soorten en maten campers

Uw vakantie begint bijna, maar hoe kiest u nou de juiste camper? Er zijn zoveel verschillende soorten en maten campers, waar moet u naar kijken?
  • Hoeveel kilometers ga ik maken?
  • Hoeveel personen gaan er mee?
  • Staat mijn schema het toe om een geringe tijd weg te gaan?
  • Wat ga ik meenemen?
  • Ga ik zelf koken? Of eet ik buiten?
Met deze basis vragen kun je een mentaal model creƫren om de juist camper te vinden. Reizen met een camper is de ideale oplossing om je eigen schema te bepalen. Ga je met je partner? of neem je ook je kinderen mee? Rentsy heeft een uitgebreid aanbod voor al uw wensen.

Wie is bevoegd om een camper te besturen.

U mag een camper besturen met een normale rijbewijs B. Het gewicht van de camper mag hierbij niet groter zijn dan 3500kg. Anders heeft u een rijbewijs C1 nodig.

Wanneer moet ik de camper retourneren?

Op de website van onze verhuurders vindt u de tarieven en dagdelen om een camper te huren. U kunt zelf contact opnemen met het betreffende verhuurbedrijf voor een afspraak of meer informatie.