Camper huren in Leeuwarden?

Huur een camper in Leeuwarden

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Leeuwarden. Huur al vanaf € 65 in de buurt van Leeuwarden, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

0 km
v.a. € 65,-
0 km
v.a. € 65,-

Een unieke ervaring voor uw droomvakantie? Huur een camper in Leeuwarden

Binnenkort op vakantie? Huur een camper voor een unieke ervaring. Een camper geeft u een thuisbasis onderweg. De meeste campers hebben uitklapbare bedden en een geïntegreerde keuken zodat je alle thuisactiviteiten mee kunt nemen op reis.

Een camper, voor ieder wat wils

De juiste camper kiezen voor uw droomvakantie. Waar moet u op letten? Er zijn zoveel verschillende soorten en maten campers, waar moet u naar kijken?
  • Hoe ver ga ik rijden?
  • Gaat de gehele familie mee?
  • Hoe lang duurt mijn reis?
  • Wat wil ik meenemen?
  • Ben ik van plan om zelf te koken?
Deze vragen geven antwoord voor het vinden van de juiste camper Wil je je niet houden aan een vast schema? Reizen met de camper is dan de geschikte oplossing. Neem je de kinderen mee? Of ga je romantisch met zijn twee erop uit?

Wie is bevoegd om een camper te besturen.

In Nederland geldt dat u een camper mag besturen met een rijbewijs B. Let wel dat het totaalgewicht maximaal 3500 kg mag zijn. Boven dit gewicht heeft u een c1 rijbewijs nodig.

Hoelang mag ik de camper in bezit hebben?

U kunt zelf bepalen wanneer u het [categoryname:camper wilt retourneren in overleg met de verhuurder. Op de website van onze aanbieders in Leeuwarden kunt u meer informatie vinden.