Auto huren in Katwijk aan Zee?

Type Auto
Hatchback

Leiden
8 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

Den Haag
16 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €37 per dag
Kohler Autoverhuur
Den Haag
16 km
Bekijk aanbieding
Sedan

v.a. €105 per dag
Holland Auto
Den Haag
16 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €250 per dag
GoFast Autoverhuur
Den Haag
16 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €24 per dag
DTF Autoverhuur
Den Haag
16 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €42 per dag
Helm Autoverhuur
Den Haag
16 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €26 per dag
kmvrijhuren.nl
Den Haag
16 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €40 per dag
Nederrent
Den Haag
16 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

Zoetermeer
17 km
Bekijk aanbieding

Een dagje op stap? Makkelijk een auto huren in Katwijk aan Zee!

Een dagje op stap, maar duurt het openbaar vervoer te lang? Een auto huren biedt meer vrijheid! Rentsy biedt een overzicht van verschillende autoverhuur bedrijven in de buurt van Katwijk aan Zee. Mocht je willen verhuizen of een andere activiteit hebben waarbij je meer ruimte nodig hebt kun je altijd een busje huren.

Het huren van een auto gaat via een verhuurbedrijf zodat u goed verzekerd bent.

Wanneer mag je een auto besturen?

Een auto mag u rijden met een rijbewijs B, B+. Vraag altijd na of er naast de hoofdbestuurder ook een medebestuurder mag rijden. Dit scheelt voor lange afstanden!

Wanneer kan ik de auto terug brengen?

Het hangt van uzelf af hoelang u de auto wilt gebruiken. Op de website van onze verhuurders vindt u de tarieven en de dagdelen.

Hoe kan ik een auto huren zonder creditcard in Katwijk aan Zee?

Kan ik een auto huren zonder creditcard? Dat is een veelgestelde vraag op het internet. En dat begrijpen wij van Rentsy heel goed, want niet iedereen heeft de beschikking over een creditcard. Een creditcard is in principe een lening met je bank. De bank schiet het voor en het tegoed dat je gebruikt wordt later afgeschreven. Het gebruik van een creditcard heeft voordelen en nadelen. Het voordeel is dat je op dit moment geen saldo nodig hebt om de betaling te voltooien. Een groot nadeel is dat je moet onthouden dat je het eind van de maand dit saldo bij moet spekken. Anders betaal je een torenhoge rente daarbovenop.

Let erop dat sommige bedrijven toch om een creditcard vragen. Verhuurbedrijven reserveren een borgsom op de kaart en kijken of de naam op de kaart gelijk is aan de huurder zijn naam. Een soort verificatie. Deze methode wordt ook gebruikt in hotels. De hoogte van de borg ligt grotendeels aan de huursom. Vaak is dit 2 of 3x de huurprijs of enkele honderden euro’s. Dit is om ervoor te zorgen dat mocht er schade gereden worden teruggevallen kan worden op de borgsom. De borg krijg je terug als er geen schade of boetes gereden is.

Bij welk verhuurbedrijf kan ik een auto huren in Katwijk aan Zee?

Er zijn niet veel verhuurbedrijven die het huren van een auto of busje mogelijk maken. Snappcar is daarom een veelgebruikt platform om zonder extra kosten een auto te huren. Zo support je de verhuurder ook met een extra zakcentje.

  • Selecteer de auto die je wilt huren
  • Wanneer wil je auto ophalen? Kies de gewenste datum
  • Maak gemakkelijk een profiel aan op de website
  • Upload je rijbewijs
  • Betaal via IDEAL

Een auto huren in Katwijk aan Zee en naar het buitenland rijden

Als je particuliert huurt kun je er van uit gaan dat de huurder zijn/haar auto wel graag terug wilt binnen een bepaalde tijd. Tenzij de verhuurder een hobby gemaakt heeft en meerdere auto's verhuur natuurlijk. Dat maakt het vrijwel vaak lastig om een auto voor langere tijd te huren en naar het buitenland te rijden. Europcar is een bedrijf die dit wel mogelijk maakt om naar het buitenland te rijden. Je kunt zelfs ervoor kiezen om de auto in een ander land in te leveren.