Camper huren in Eindhoven?

Huur een camper in Eindhoven

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Eindhoven. Wij werken nauw samen met de beste verhuurbedrijven in de buurt van Eindhoven, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

Camper huren in Eindhoven voor een vakantie in Nederland of buitenland.

Ga je binnenkort op vakantie? Met een camper voor de gehele familie beleef je een unieke ervaring. Een camper geeft u een thuisbasis onderweg. De meeste campers hebben uitklapbare bedden en een geïntegreerde keuken zodat je alle thuisactiviteiten mee kunt nemen op reis.

Hoe kies ik de juiste camper?

Uw vakantie begint bijna, maar hoe kiest u nou de juiste camper? Er zijn zoveel verschillende soorten en maten campers, waar moet u naar kijken?
  • Hoeveel kilometers ga ik maken?
  • Wie gaan er mee met de camper?
  • Hoeveel dagen of weken ga ik weg?
  • Wat neem ik mee in de camper?
  • Ga ik zelf koken? Of eet ik buiten?
Deze vragen geven antwoord voor het vinden van de juiste camper Het is de ideale oplossing om te reizen hoe en wanneer je wilt. Gezellig met zijn tweeën of neem je de kids mee? Via Rentsy heeft u een uitgebreid camperaanbod dat altijd aan uw wensen voldoet.

Wie is bevoegd om een camper te besturen.

In Nederland geldt dat u een camper mag besturen met een rijbewijs B. Let wel dat het totaalgewicht maximaal 3500 kg mag zijn. Boven dit gewicht heeft u een c1 rijbewijs nodig.

Hoelang mag ik de camper in bezit hebben?

Op de website van onze verhuurders vindt u de tarieven en dagdelen om een camper te huren. U kunt zelf contact opnemen met het betreffende verhuurbedrijf voor een afspraak of meer informatie.