Camper huren in Eijsden?

Huur een camper in Eijsden

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Eijsden. Huur al vanaf € 65 in de buurt van Eijsden, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

8 km
v.a. € 65,-
8 km
v.a. € 65,-

Binnenkort op vakantie? Huur een camper in Eijsden

Binnenkort op vakantie? Huur een camper voor een unieke ervaring. Interieur waar je je bij thuisvoelt, en kilometers afleggen zonder moeite.

Verschillende soorten en maten campers

Eindelijk! Die droomvakantie is gepland en je bent 1 stap verwijderd van het huren van een camper. Nu de vraag, hoe kies ik een camper? Er zijn zoveel verschillende soorten en maten campers, waar moet u naar kijken?
  • Hoe ver ga ik rijden?
  • Gaat de gehele familie mee?
  • Kan ik lang wegblijven?
  • Wat ga ik meenemen?
  • Zijn er genoeg kook voorzieningen?
Met deze basis vragen kun je een mentaal model creƫren om de juist camper te vinden. Wil je je niet houden aan een vast schema? Reizen met de camper is dan de geschikte oplossing. Neem je de kinderen mee? Of ga je romantisch met zijn twee erop uit?

Wanneer mag ik een camper besturen?

U mag een camper besturen met een normale rijbewijs B. Het gewicht van de camper mag hierbij niet groter zijn dan 3500kg. Anders heeft u een rijbewijs C1 nodig.

Wanneer moet ik de camper terugbrengen?

U kunt op de website van onze aanbieders in Eijsden zelf bepalen hoelang u het busje nodig heeft. De meeste verhuurders hanteren een dag tarief of in overleg kunt u zelf een tijd inplannen.

Camper huren in de buurt van Eijsden