Busje huren in Den Haag?

Vraag offertes aan voor een busje Vertel ons wat je nodig hebt, en wij vinden de beste verhuurbedrijven in jouw buurt.
tot
Vul je gegevens in Vul je gegevens in zodat we contact met je kunnen opnemen
Vergelijk verhuurbedrijven in Den Haag
Type Busje
Bestelbus

v.a.
40
per dag
Bestelbus

v.a.
50
per dag
Bestelbus

v.a.
63
per dag
Bestelbus

v.a.
29
per dag
Bestelbus

v.a.
70
per dag
Bestelbus

Bestelbus

Bestelbus

v.a.
45
per dag
Bestelbus

v.a.
70
per dag
Bestelbus

v.a.
60
per dag
Bestelbus

v.a.
65
per dag
Bestelbus

v.a.
24
per dag
Bestelbus

v.a.
35
per dag

Goedkoop Busje huren Den Haag?

Heeft u iets groots en zwaars te vervoeren en past het niet in de auto? Een busje huren in Den Haag is de juiste oplossing. Rentsy biedt een overzicht van verschillende verhuurbedrijven in de buurt van Den Haag. De ophaallocatie en meer informatie kun je op de site van de verhuurder vinden.

Busjes zijn ideaal voor verhuizingen naar de stad Den Haag en omgeving. Als je een student bent bijvoorbeeld dan wil je nog wel eens vaak verhuizen als het appartement of kamer toch niet naar je zin is. En dan is het openbaar vervoer echt geen optie. Over verhuizen gesproken, mocht je op zoek zijn naar een nieuw appartement om te huren of kamer? Dan kunnen wij je ook helpen. Onze partners hebben dagelijks nieuwe appartementen en kamers beschikbaar. Verhuizingen zijn ideaal als het snel gebeurt en alles volgens planning gaat.

Maar ook als u een personenbus of rolstoelbus nodig heeft kunnen wij je ermee helpen.

Gaat u zwaar materieel vervoeren? Eenvoudig een bus huren in Den Haag

Behalve verhuizen, kun je met het huren van een ruime verhuisbus ook industriële uitrusting en andere voorwerpen vervoeren. Alles wat je nodig hebt om een busje te huren is een bestuurder en de juiste papieren en rijbewijs. Een normaal rijbewijs B is vaak al voldoende. Let wel op dat je wat hoger zit als je het busje zelf gaat besturen. Dit kan in het begin eng zijn maar je went er wel aan. Of je zoekt naar een verhuisbedrijf, die hebben vaak ook een bestuurder inclusief gehuurde bus en mankracht beschikbaar tegen een scherp tarief.

Vaak kunt u op elk moment van de dag huren, blijft u flexibel en kunt u meer spullen vervoeren dan met een personenauto. Mocht een busje net iets te groot zijn dan kun je ook een bakwagen huren of aanhanger.

Afmetingen van een busje in Den Haag

Als je in Den Haag centrum gaat verhuizen, houd dan rekening met de hoogte en breedte van de bestelbus. De meeste bestelwagens die je kunt huren zijn namelijk 2.5 tot 2.8 meter diep en 3.5 tot 4.3 meter breed in laadruimte. De standaard bestelbus in Den Haag weegt rond de 1 ton. Mocht je extra opties willen zoals een laadklep of een trekhaak? Overleg dit dan met de verhuurder.

Waar kan ik een busje huren in Den Haag

Er zijn verschillende bedrijven in Den Haag waar je een busje kunt huren. Sommigen hebben meerdere vestigingen over het hele land. Het ligt aan jou wat je budget is en hoelang je het busje in bezit wilt hebben. De beschikbaarheid kun je vinden op de website van de verhuurder.

Wat voor rijbewijs heb ik nodig om een busje te besturen?

Om een busje te besturen heeft u minimaal rijbewijs B nodig. Voor voertuigen met een laadvermogen hoger dan 3500 kg heeft u rijbewijs D nodig. Dit staat gelijk aan een vrachtwagen rijbewijs.

Wanneer moet ik het busje inleveren?

Op de website van onze verhuurders vindt u de tarieven en dagdelen om een busje te huren. U kunt zelf contact opnemen met het betreffende verhuurbedrijf voor een afspraak of meer informatie.

Verhuiswagen huren, alternatief voor een busje?

Er zijn verschillende goede alternatieven voor het huren van een busje in Den Haag. Een aanhanger huren lijkt misschien een betere optie, maar als je veel spullen moet vervoeren, kun je overwegen om een busje te huren. Een vrachtwagen met laadlift huren is een van de duurste opties en neemt veel meer ruimte in beslag. Verder moet je, om een vrachtwagen te kunnen huren, een rijbewijs C hebben. Niet alleen dat, maar vooral in smalle straten is het moeilijk om met een vrachtwagen te rijden. Tenzij je grote zware voorwerpen moet vervoeren, is het huren van een kleine stationwagon meestal goed genoeg. Als je deze opties niet aantrekkelijk vindt, kun je misschien beter een busje huren in Den Haag. Het huren van een busje in Den Haag Als je in Den Haag verhuist, kun je een busje huren via een van onze partner verhuurbedrijven op deze pagina. Je kunt een busje huren in Den Haag via deze partners. Natuurlijk zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt een bestelbus huren op de korte termijn voor een dag, of je kunt het voor langer huren, bijvoorbeeld een heel weekend. Je kunt Rentsy.nl gebruiken om deze aanbieders te vinden.

Mogelijkheden bij het huren van een busje in Den Haag

Het is heel gemakkelijk om een busje te huren in de omgeving van Den Haag. U kunt de bestelbus voor lage prijzen huren en langdurige periodes zijn ook mogelijk. En deze bestelbussen zijn uiterst comfortabel. Je kunt kiezen uit een aantal merken, zoals Volkswagen, Iveco, Renault en Fiat.

Busje in Den Haag kilometervrij huren?

Als je besluit een busje te huren in Den Haag, in dat geval kun je ook gebruik maken van een zogenaamde kilometervrije bestelbus. Dit kan voordelig zijn wanneer je het busje wilt huren voor verre afstanden. Of als je heel lang met het busje door Den Haag wilt rijden. Deze busjes zijn goed onderhouden en je kunt de afstanden zien die je zelf rijdt. Wil je een verhuisbus huren die kilometervrij is? We hebben enkele partners voor je.

Borg bij huren van een busje in Den Haag

Bij het huren van een bestelbusje komt het vrijwel altijd voor dat u een borgsom moet betalen Het bedrag van de borg kan variëren per aanbieder. Het bedrag dat je moet betalen om een bestelbus te huren is zeker niet hoog, maar als het busje beschadigd teruggebracht wordt, kan het moeilijk zijn om de kwestie met de verhuurmaatschappij op te lossen.

Waar kan ik de bestelbus ophalen en terugbrengen?

Op de website van de verhuurder staat het precieze adres waar je die bus op kunt halen en terugbrengen.

De sleutels worden geleverd op locatie. De huurder kan de sleutels op het afgesproken tijdstip weer inleveren.

Mag ik met een gehuurde bestelbus naar het buitenland rijden?

Als je in Nederland een busje wilt huren, mag je het misschien niet buiten Nederland gebruiken. Deze beperkingen hangen natuurlijk af van het verhuurbedrijf, dus je kunt het hen het beste rechtstreeks vragen. In het algemeen kun je het busje vaak alleen huren om hem in Nederland te gebruiken.

Heb ik een all risk verzekering nodig als ik een busje ga huren?

Als je een busje huurt, maak je in principe gebruik van iemand anders zijn eigendom. Het is daarom verstandig om voor jezelf na te gaan of je een verzekering nodig hebt. Het kan zijn dat niet jij de schade maakt maar bijvoorbeeld iemand anders bij het parkeren een forse kras maakt om het gehuurde goed. Dan wil je daarvoor gedekt zijn. En zeker wanneer je personen gaat vervoeren dan is het ook slim om een inzittendenverzekering erbij te nemen.

Een all risk autoverzekering, ook wel WA volledig casco genoemd, is een aanvulling op de basisdekking van een WA verzekering. Ook alle dekkingen van WA beperkt casco vallen onder deze verzekering. Naast schade aan anderen en schade door overmacht is ook schade die je zelf veroorzaakt gedekt. bron: ANWB