Camper huren in Castricum?

Huur een camper in Castricum

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Castricum. Huur al vanaf € 65 in de buurt van Castricum, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

4 km
v.a. € 65,-
Goboony
19 km
v.a. € 109,-

Een unieke ervaring voor uw droomvakantie? Huur een camper in Castricum

Een paar dagen weg? Huur een camper. Die lange kilometers door het land legt u moeiteloos af dankzij de comfortabele stoelen en interieur speciaal gemaakt voor kampeerders en reizigers.

Hoe kies ik de juiste camper?

De juiste camper kiezen voor uw droomvakantie. Waar moet u op letten? Er zijn zoveel verschillende soorten en maten campers, waar moet u naar kijken?
  • Hoe ver ga ik rijden?
  • Hoeveel personen gaan er mee?
  • Kan ik lang wegblijven?
  • Wat wil ik meenemen?
  • Ben ik van plan om zelf te koken?
Met deze basis vragen kun je een mentaal model creƫren om de juist camper te vinden. Wil je je niet houden aan een vast schema? Reizen met de camper is dan de geschikte oplossing. Neem je de kinderen mee? Of ga je romantisch met zijn twee erop uit?

Wie is bevoegd om een camper te besturen.

U mag een camper besturen met een normale rijbewijs B. Het gewicht van de camper mag hierbij niet groter zijn dan 3500kg. Anders heeft u een rijbewijs C1 nodig.

Hoelang mag ik de camper in bezit hebben?

U kunt zelf bepalen wanneer u het [categoryname:camper wilt retourneren in overleg met de verhuurder. Op de website van onze aanbieders in Castricum kunt u meer informatie vinden.