Camper huren in Amersfoort?

Huur een camper in Amersfoort

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Amersfoort. Wij werken nauw samen met de beste verhuurbedrijven in de buurt van Amersfoort, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

Onbezorgd en zonder verplichtingen op reis? Huur een camper in Amersfoort

Een paar dagen weg? Huur een camper. Die lange kilometers door het land legt u moeiteloos af dankzij de comfortabele stoelen en interieur speciaal gemaakt voor kampeerders en reizigers.

Een camper, voor ieder wat wils

Eindelijk! Die droomvakantie is gepland en je bent 1 stap verwijderd van het huren van een camper. Nu de vraag, hoe kies ik een camper? Waar moet u op letten bij het huren van een camper?
  • Hoe ver ga ik rijden?
  • Hoeveel personen gaan er mee?
  • Staat mijn schema het toe om een geringe tijd weg te gaan?
  • Wat neem ik mee in de camper?
  • Ben ik van plan om zelf te koken?
Deze vragen geven antwoord voor het vinden van de juiste camper Het is de ideale oplossing om te reizen hoe en wanneer je wilt. Gezellig met zijn twee├źn of neem je de kids mee? Via Rentsy heeft u een uitgebreid camperaanbod dat altijd aan uw wensen voldoet.

Wanneer mag ik een camper besturen?

U mag een camper besturen met een normale rijbewijs B. Het gewicht van de camper mag hierbij niet groter zijn dan 3500kg. Anders heeft u een rijbewijs C1 nodig.

Hoelang mag ik de camper in bezit hebben?

Op de website van onze verhuurders vindt u de tarieven en dagdelen om een camper te huren. U kunt zelf contact opnemen met het betreffende verhuurbedrijf voor een afspraak of meer informatie.