Camper huren?

Huur een camper

Camper huren? Huur eenvoudig een Camper in jouw omgeving. Wij werken nauw samen met de beste verhuurbedrijven in je omgeving, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

Een unieke ervaring voor uw droomvakantie? Huur een camper in Nederland!

Ga je binnenkort op vakantie? Met een camper voor de gehele familie beleef je een unieke ervaring. Die lange kilometers door het land legt u moeiteloos af dankzij de comfortabele stoelen en interieur speciaal gemaakt voor kampeerders en reizigers. Een camper geeft u een thuisbasis onderweg. De meeste campers hebben uitklapbare bedden en een geïntegreerde keuken zodat je alle thuisactiviteiten mee kunt nemen op reis.

Hoe kies ik de juiste camper?

Eindelijk! Die droomvakantie is gepland en je bent 1 stap verwijderd van het huren van een camper. Nu de vraag, hoe kies ik een camper? Er zijn zoveel campers in overvloed dat je gewoon niet weet waar en hoe je moet zoeken. Er zijn een aantal vragen die je jezelf kunt stellen om de juiste camper te vinden.

  • Welke afstand ga ik afleggen?
  • Hoeveel personen gaan er mee?
  • Hoe lang duurt mijn reis?
  • Wat wil ik meenemen?
  • Ben ik van plan om zelf te koken?

Met deze basis vragen kun je een mentaal model creëren om de juist camper te vinden. Het is de ideale oplossing om te reizen hoe en wanneer je wilt. Gezellig met zijn tweeën of neem je de kids mee? Via Rentsy heeft u een uitgebreid camperaanbod dat altijd aan uw wensen voldoet.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een camper te besturen?

  1. In Nederland geldt dat u een camper mag besturen met een rijbewijs B. Let wel dat het totaalgewicht maximaal 3500 kg mag zijn. Boven dit gewicht heeft u een c1 rijbewijs nodig.
  2. Met een rijbewijs B mag je in Nederland auto's en busjes besturen met een totaalgewicht van maximaal 3500 kg en met maximaal 8 zitplaatsen. Op de website van
  3. Om een camper te besturen heeft u minimaal rijbewijs B nodig. Voor voertuigen met een capaciteit hoger dan 3500 kg heeft u rijbewijs C1 nodig.