Appartement huren Zevenaar

Zoekfilters
Huurprijs
Oppervlakte
Woningtype
Aantal kamers

1 appartementen gevonden in Zevenaar.

Appartement huren Zevenaar

Het idee om je eigen appartement te hebben in Zevenaar... Vroeger of later overkomt iedereen dit. Het is nog niet altijd duidelijk waar je moet beginnen met zoeken, en je wilt zeker geen addertjes onder het gras. Nog niet heel lang geleden zochten we naar advertenties in de krant of moest je hulp van bekenden raadplegen. Tegenwoordig is een appartement huren in Zevenaar een stuk makkelijker. We hebben partneren met sites waar je voor paar euro in 1 oogopslag alle aanbod te kan zien en reageren. Gelukkig ben je op de juiste site. Rentsy.nl heeft grote partners samengevoegd, zodat je eenvoudig een appartement in Zevenaar kunt vinden.

Hoe kies je de juiste appartement in Zevenaar?

De appartementen in Zevenaar die wij gescand en zichtbaar hebben gemaakt op onze website zijn volledig betrouwbaar. Ga je een appartement huren in Zevenaar, dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee mout houden. Hoeveel kamers wil je hebben? Misschien ben je een student en wil je met je maatjes een 3 kamer appartement huren in Zevenaar. Dan kun je de kosten eerlijk delen aan de hand van het formaat van de kamers. Wellicht heb je een privé kamer nodig waar je rustig kunt studeren, of thuiswerken. Daarnaast is er een gedeelde woonkamer en keuken nodig waar iedereen gebruik van mag maken. Wanneer je een young professional in Zevenaar bent, is er wellicht niet zo veel ruimte nodig, maar wel privacy. Heb je minder ruimte nodig, kun je kiezen voor een andere optie: een 2 kamer appartement huren in Zevenaar. De eerste stappen voor het kiezen van een appartement in Zevenaar, liggen uiteindelijk bij jouw persoonlijke behoeften.

Checklist appartement huren Zevenaar

Voor het huren van een appartement in Zevenaar, hebben we voor jou een checklist gemaakt, deze zal helpen bij het vinden van jouw ideale appartement in Zevenaar.

 • Ben je in de buurt van goede voorzieningen? (bijv. fitnesscentra's, supermarkten, winkels etc.)
 • Kan je gratis parkeren dichtbij het appartement?
 • Is de bereikbaarheid naar je werk of universiteit makkelijk?
 • Heeft het appartement onderhoud nodig? (Lekkage, vochtplekken etc)
 • Is er al een ondervloer aanwezig in het appartement? En wat voor type verwarming is er aanwezig? (dit bepaalt hoeveel je energierekening gaat kosten)
 • Zijn er bepaalde wensen voor je appartement, en is er nu een renovatie of verbouwing nodig? (dit kan extra kosten met zich meebrengen)
 • Kan je snel naar het OV lopen vanaf het appartement?

Appartement in Zevenaar gevonden? Let op!

Er zijn een handvol websites en Facebook groepen in Zevenaar waar veel wordt opgelicht. Met deze adverteerders hebben wij geen overeenkomst. Rentsy is een betrouwbaar platform om een nieuwe woning te vinden. Het kan voorkomen dat oplichters gebruik maken van de diensten van onze partners. Rentsy zal er alles aan doen om de veiligheid en betrouwbaarheid zo hoog mogelijk te houden. Het advies die we je willen geven is: Wees altijd alert op fraude en oplichting. Bekijk de bovenstaande checklist en huur geen woning voordat er een schriftelijke overeenkomst is.

Voordat je een appartement gaat huren in Zevenaar, let op een aantal zaken:

 • De balans tussen prijs en kwaliteit
 • Hoelang het contract geldig is.
 • De staat van het appartement
 • Eventuele huursubsidie
 • Borg of sleutelgeld

Prijs en kwaliteit voor een appartement in Zevenaar

Wanneer je op zoek gaat naar een appartement om te huren, kom je er al snel achter dat er in Zevenaar een grote variatie is aan prijs. Dit is afhankelijk van de locatie en de kwaliteit. Het komt veel voor dat mensen in alle haast snel een appartement willen huren in Zevenaar. Daarom wordt er vaak gekozen op basis van de prijs. We weten het allemaal, goedkoop is vaak duurkoop. Wij kunnen je adviseren om op z'n minst 4 opties in Zevenaar te hebben waar je uit kunt kiezen.

Contractduur voor een appartement in Zevenaar

Vaak wordt er vanuit de kant van de verhuurder mondeling een contractduur opgegeven. Dit is echter vaak een trucje zodat je snel het appartement neemt. Er zijn gevallen voorgekomen waarbij de verhuurder geen duidelijke contractduur had opgelegd, maar schriftelijk bleek dit 3 jaar te zijn. Zeker als je niet zeker weet of je er lang zult blijven is dit een punt dat duidelijk moet zijn voor zowel de verhuurder, en huurder.

De staat van het appartement

Wanneer je appartementen gaat bezichtigen is het goed om alles na te lopen. Het kan een tegenvaller zijn wanneer je een hele goedkope appartement in Zevenaar hebt gevonden, maar er moet nog van alles gerepareerd of gerenoveerd worden.

Huursubsidie in Zevenaar

Is je inkomen lager, dan heb je wellicht recht op huursubsidie. Dit is een voorziening van de overheid om jou te helpen met de kosten. Wel moet je aan een aantal eisen voldoen.

Om gebruik te maken van huurtoeslag, dien je te voldoen aan een aantal voorwaarden:

 • De maandelijkse huur voor het appartement in Zevenaar is niet te hoog.
 • Je huurt een zelfstandige appartement in Zevenaar.
 • Het inkomen van jou en je huisgenoten is niet te hoog.
 • Het vermogen van jou en je huisgenoten is niet te hoog.
 • Je bent woonachtend in Nederland.
 • Alle inwonenden staan bij de gemeente Zevenaar ingeschreven op hetzelfde woonadres.
 • Jij, je toeslagpartner en de overige medebewoners hebben de Nederlandse nationaliteit of zijn legaal in Nederland.
 • Jij bent minimaal 18 jaar of ouder.
 • Jij en de verhuurder hebben een huurcontract getekend.
 • De huur wordt betaald en dit kan je bewijzen dmv. bankafschriften.

Borgsom

Gefeliciteerd! de deal is gesloten met de verhuurder! En nu vraagt de makelaar of verhuurder een borgsom zodat het huren van de appartement in Zevenaar gegarandeerd is. Wees voorzichtig: Borgsommen mogen nooit hoger zijn dan 3x de huurprijs per maand. Wanneer je het appartement netjes achter laat krijg je deze borgsom terug. Het gebeurt wel eens dat verhuurders deze borgsommen proberen te combineren met andere zaken zoals renovaties voor de volgende huurder. Val niet voor dit soort trucjes!