Appartement huren Raamsdonksveer

Zoekfilters
Huurprijs
Oppervlakte
Woningtype
Aantal kamers

2 appartementen gevonden in Raamsdonksveer.

Appartement huren Raamsdonksveer

Het idee om je eigen appartement te hebben in Raamsdonksveer... Iedereen gaat er vroeg of laat mee te maken krijgen. Het is nog niet altijd duidelijk waar je moet beginnen met zoeken, en je wilt zeker geen addertjes onder het gras. Vroeger kwam je advertenties tegen in de krant of kwam je aanbod tegen via bekenden. Tegenwoordig is een appartement huren in Raamsdonksveer een stuk makkelijker. We hebben partneren met sites waar je voor paar euro in 1 oogopslag alle aanbod te kan zien en reageren. Je hoeft niet verder te zoeken. Op Rentsy.nl hebben we grote sites samengevoegd, zodat je eenvoudig een appartement in Raamsdonksveer kunt vinden.

Hoe kies je de juiste appartement in Raamsdonksveer?

Wij hebben appartementen in Raamsdonksveer gevonden en samengevoegd op onze website. Deze bronnen zijn volledig betrouwbaar. Ga je een appartement huren in Raamsdonksveer, dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee mout houden. Hoeveel kamers heb je nodig? Je bent bijv. een student en wilt met je vrienden een 3 kamer appartement huren in Raamsdonksveer. Dan is een kostenverdeling wel zo eerlijk op basis van het formaat van de kamers. Misschien heb je een stille ruimte nodig waar je fijn kunt thuiswerken of studeren. Vaak heb je dan ook een gedeelde woonkamer en keuken waar iedereen gebruik van maakt. Maar als je een young professional in Raamsdonksveer bent met een partner heb je natuurlijk niet zo heel veel ruimte nodig maar wel meer privacy. In dit geval is kan je beter een 2 kamer appartement huren in Raamsdonksveer. Uiteindelijk, de eerste stap voor het kiezen van een appartement in Raamsdonksveer, ligt bij jouw behoeften.

Checklist appartement huren Raamsdonksveer

Bij het huren van een appartement in Raamsdonksveer hebben wij een kleine checklist opgesteld dat jou kan helpen bij het vinden van de geschikte appartement in Raamsdonksveer.

 • Ben je in de buurt van goede voorzieningen? (bijv. fitnesscentra's, supermarkten, winkels etc.)
 • Heb je de mogelijkheid om gratis te parkeren in de buurt van het appartement?
 • Kan je makkelijk reizen naar je universiteit of werk?
 • Heeft het appartement onderhoud nodig? (Lekkage, vochtplekken etc)
 • Heeft het appartement al een ondervloer, en wat voor soort verwarming is er geïnstalleerd? (dit kan bepalend zijn voor de hoogte van je energierekening)
 • Zijn er bepaalde wensen voor je appartement, en is er nu een renovatie of verbouwing nodig? (dit kan extra kosten met zich meebrengen)
 • Kan je snel naar het OV lopen vanaf het appartement?

Appartement in Raamsdonksveer gevonden? Let op!

Tegenwoordig zijn er aardig wat websites en Facebook groepen in Raamsdonksveer waar veel wordt opgelicht. Met deze partijen werken wij niet samen. Rentsy is bedoeld als betrouwbaar platform om een nieuwe woning te vinden. Het kan voorkomen dat oplichters gebruik maken van de diensten van onze partners. Rentsy zal er alles aan doen om de veiligheid en betrouwbaarheid zo hoog mogelijk te houden. Wij geven daarom het advies om zelf ook alert te zijn op eventuele fraude. Check de bovenstaande checklist en huur geen woning voordat er een schriftelijke overeenkomst gesloten is.

Voordat je een appartement gaat huren in Raamsdonksveer, let op een aantal zaken:

 • De verhouding tussen kwaliteit en prijs
 • De contractduur
 • De staat van het appartement
 • Mogelijkheden voor huursubsidie
 • Borg of sleutelgeld

Prijs en kwaliteit voor een appartement in Raamsdonksveer

Bij de zoektocht voor een appartement om te huren, merk je al vrij snel dat er in Raamsdonksveer een grote variatie is aan prijs. Dit is vaak gebaseerd op locatie en kwaliteit. Het komt veel voor dat mensen in alle haast snel een appartement willen huren in Raamsdonksveer. Daarom wordt er vaak gekozen op basis van de prijs. Maar zoals velen ook weten, goedkoop is soms duurkoop, dus een tip van ons is om tenminste 4 opties in Raamsdonksveer te hebben waar je uit kan kiezen.

Contractduur voor een appartement in Raamsdonksveer

In veel gevallen wordt er vanuit de kant van de verhuurder vaak mondeling een contractduur opgelegd. Dit is veelgebruikt trucje zodat jij snel het appartement neemt. Er zijn gevallen voorgekomen waarbij de verhuurder geen duidelijke contractduur had opgelegd, maar schriftelijk bleek dit 3 jaar te zijn. Vooral wanneer het nog niet duidelijk is hoe lang je wilt blijven, is dit een punt wat duidelijk moet zijn voor de huurder en verhuurder.

De staat van het appartement

Wanneer je appartementen gaat bekijken, is het verstandig om alles goed na te lopen. Het kan een tegenvaller zijn wanneer je een hele goedkope appartement in Raamsdonksveer hebt gevonden, maar er moet nog van alles gerepareerd of gerenoveerd worden.

Huursubsidie in Raamsdonksveer

Verdien je niet genoeg, dan kom je wellicht in aanmerking voor huursubsidie. Dit is een toeslag door de overheid om jou te helpen met de kosten. Echter, zijn er een hoop eisen waar je aan moet voldoen.

Om in aanmerking te komen voor huurtoeslag, dien je te voldoen aan de volgende voorwaarden:

 • De maandelijkse huurprijs voor het appartement in Raamsdonksveer is niet te hoog.
 • Het is een zelfstandige appartement in Raamsdonksveer.
 • Het inkomen van jou en je huisgenoten is niet te hoog.
 • Jouw vermogen en dat van je toeslagpartner en medebewoners is niet te hoog.
 • Je bent woonachtend in Nederland.
 • Alle inwonenden staan bij de gemeente Raamsdonksveer ingeschreven op hetzelfde woonadres.
 • Alle inwoners hebben de Nederlandse nationaliteit of hebben een legaal verblijf in Nederland.
 • Jij bent minimaal 18 jaar of ouder.
 • Er is een huurovereenkomst tussen jou en de verhuurder.
 • De maandelijkse huur wordt door jou netjes betaald, en je kunt dit bewijzen met bankafschriften.

Borgsom

Gefeliciteerd, je hebt de deal gesloten met de verhuurder en nu vraagt de makelaar om een borgsom zodat de huur van de woning in Raamsdonksveer garant gesteld wordt. Wees voorzichtig: Borgsommen mogen nooit hoger zijn dan 3x de huurprijs per maand. Wanneer je het appartement netjes achter laat krijg je deze borgsom terug. Sommige verhuurders proberen deze som aan andere kosten te binden zoals de overname en renovaties voor een volgende huurder. Val niet voor dit soort trucjes.