Camper huren in Ypenburg?

Huur een camper in Ypenburg

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Ypenburg. Wij werken nauw samen met de beste verhuurbedrijven in de buurt van Ypenburg, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Wij sturen jou het beste aanbod toe!

6 km
Den Haag
vanaf € 79
4 km
Delft
Bekijk aanbieding
9 km
Zoetermeer
Bekijk aanbieding
Vier Vakantie
15 km
's-Gravenzande
vanaf € 1400

Op reis met uw familie? Huur een camper in Ypenburg

Ga je binnenkort op vakantie? Met een camper voor de gehele familie beleef je een unieke ervaring. Een camper geeft u een thuisbasis onderweg. De meeste campers hebben uitklapbare bedden en een geïntegreerde keuken zodat je alle thuisactiviteiten mee kunt nemen op reis.

Hoe kies ik de juiste camper?

Eindelijk! Die droomvakantie is gepland en je bent 1 stap verwijderd van het huren van een camper. Nu de vraag, hoe kies ik een camper? Er zijn zoveel campers in overvloed dat je gewoon niet weet waar en hoe je moet zoeken.
  • Hoeveel kilometers ga ik maken?
  • Wie gaan er mee met de camper?
  • Hoeveel dagen of weken ga ik weg?
  • Wat wil ik meenemen?
  • Ga ik zelf koken? Of eet ik buiten?
Hiermee heb je een beter beeld wat voor camper je nodig hebt. Het is de ideale oplossing om te reizen hoe en wanneer je wilt. Gezellig met zijn tweeën of neem je de kids mee? Via Rentsy heeft u een uitgebreid camperaanbod dat altijd aan uw wensen voldoet.

Wie is bevoegd om een camper te besturen.

In Nederland geldt dat u een camper mag besturen met een rijbewijs B. Let wel dat het totaalgewicht maximaal 3500 kg mag zijn. Boven dit gewicht heeft u een c1 rijbewijs nodig.

Hoelang mag ik de camper in bezit hebben?

U kunt zelf bepalen wanneer u het [categoryname:camper wilt retourneren in overleg met de verhuurder. Op de website van onze aanbieders in Ypenburg kunt u meer informatie vinden.