Aanhanger huren in Wateringen?

Vraag offertes aan voor een aanhanger Vertel ons wat je nodig hebt, en wij vinden de beste verhuurbedrijven in jouw buurt.
tot
Vul je gegevens in Vul je gegevens in zodat we contact met je kunnen opnemen
Vergelijk verhuurbedrijven in Wateringen
Type Aanhanger
Open aanhanger

v.a.
15
per dag
Open aanhanger

v.a.
21
per dag
Open aanhanger

v.a.
35
per dag
Open aanhanger

v.a.
20
per dag
Open aanhanger

v.a.
25
per dag
Open aanhanger

Aanhanger met huif

v.a.
30
per dag
Open aanhanger

v.a.
15
per dag

Heeft u zware goederen te vervoeren? Eenvoudig een aanhanger huren in Wateringen

U heeft spullen te vervoeren, maar u wilt niet het interieur van uw auto beschadigen. Een aanhanger huren is een uitstekend alternatief. In de buurt van Wateringen vindt u verschillende verhuurbedrijven waar u een aanhanger kunt huren.

Let op: de verzekering is niet altijd inbegrepen in de dagprijs. Dit verschilt per verhuurbedrijf, zorg dat u dit altijd navraagt.

Wat heb ik nodig om een aanhanger te gebruiken?

In de Nederlandse Regeling voertuigen is een aanhangwagen bestemd om achter een motorvoertuig te worden gekoppeld. Een aanhanger vereist Rijbewijs B, BE of B+. Het formaat van de aanhanger bepaalt welk rijbewijs u nodig heeft.

Wanneer moet ik de aanhanger retourneren?

U kunt zelf bepalen hoe lang en wanneer u de aanhanger huurt. Op de website van elk verhuurbedrijf staan alle tarieven. Huur je de aanhanger liever iets langer? Vergelijk prijzen aan de hand van de totaalprijs. Sommige verhuurbedrijven geven korting bij langere huurtermijnen. Wel zo fijn!