Camper huren in Waalwijk?

Huur een camper in Waalwijk

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Waalwijk. Wij werken nauw samen met de beste verhuurbedrijven in de buurt van Waalwijk, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Wij sturen jou het beste aanbod toe!

Vraag offertes aan voor een camper Vertel ons wat je nodig hebt, en wij vinden de beste verhuurbedrijven in jouw buurt.
tot
Vul je gegevens in Vul je gegevens in zodat we contact met je kunnen opnemen

Binnenkort op vakantie? Huur een camper in Waalwijk

Binnenkort op vakantie? Huur een camper voor een unieke ervaring. Moeiteloze kilometers af leggen door op maat gemaakte interieur.

Een camper, voor ieder wat wils

Uw vakantie begint bijna, maar hoe kiest u nou de juiste camper? Er zijn zoveel verschillende soorten en maten campers, waar moet u naar kijken?
  • Hoeveel kilometers ga ik maken?
  • Hoeveel personen gaan er mee?
  • Hoeveel dagen of weken ga ik weg?
  • Wat neem ik mee in de camper?
  • Ben ik van plan om zelf te koken?
Hiermee heb je een beter beeld wat voor camper je nodig hebt. Reizen met een camper is de ideale oplossing om je eigen schema te bepalen. Ga je met je partner? of neem je ook je kinderen mee? Rentsy heeft een uitgebreid aanbod voor al uw wensen.

Wanneer mag ik een camper besturen?

In Nederland geldt dat u een camper mag besturen met een rijbewijs B. Let wel dat het totaalgewicht maximaal 3500 kg mag zijn. Boven dit gewicht heeft u een c1 rijbewijs nodig.

Wanneer moet ik de camper terugbrengen?

Op de website van onze verhuurders vindt u de tarieven en dagdelen om een camper te huren. U kunt zelf contact opnemen met het betreffende verhuurbedrijf voor een afspraak of meer informatie.