Camper huren in Voorburg?

Huur een camper in Voorburg

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Voorburg. Huur al vanaf € 47 in de buurt van Voorburg, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

Vier Vakantie
16 km

Op reis met uw familie? Huur een camper in Voorburg

Een paar dagen weg? Huur een camper. Moeiteloze kilometers af leggen door op maat gemaakte interieur.

Verschillende soorten en maten campers

Eindelijk! Die droomvakantie is gepland en je bent 1 stap verwijderd van het huren van een camper. Nu de vraag, hoe kies ik een camper? Er zijn zoveel campers in overvloed dat je gewoon niet weet waar en hoe je moet zoeken.
  • Hoe ver ga ik rijden?
  • Gaat de gehele familie mee?
  • Staat mijn schema het toe om een geringe tijd weg te gaan?
  • Wat neem ik mee in de camper?
  • Ben ik van plan om zelf te koken?
Met deze basis vragen kun je een mentaal model creëren om de juist camper te vinden. Reizen met een camper is de ideale oplossing om je eigen schema te bepalen. Ga je met je partner? of neem je ook je kinderen mee? Rentsy heeft een uitgebreid aanbod voor al uw wensen.

Wie is bevoegd om een camper te besturen.

In Nederland geldt dat u een camper mag besturen met een rijbewijs B. Let wel dat het totaalgewicht maximaal 3500 kg mag zijn. Boven dit gewicht heeft u een c1 rijbewijs nodig.

Wanneer moet ik de camper terugbrengen?

U kunt op de website van onze aanbieders in Voorburg zelf bepalen hoelang u het busje nodig heeft. De meeste verhuurders hanteren een dag tarief of in overleg kunt u zelf een tijd inplannen.