Camper huren in Venlo?

Huur een camper in Venlo

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Venlo. Huur al vanaf € 65 in de buurt van Venlo, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

0 km
v.a. € 65,-
0 km
v.a. € 65,-

Op reis met uw familie? Huur een camper in Venlo

Ga je binnenkort op vakantie? Met een camper voor de gehele familie beleef je een unieke ervaring. Moeiteloze kilometers af leggen door op maat gemaakte interieur.

Verschillende soorten en maten campers

De juiste camper kiezen voor uw droomvakantie. Waar moet u op letten? Er zijn zoveel verschillende soorten en maten campers, waar moet u naar kijken?
  • Hoeveel kilometers ga ik maken?
  • Wie gaan er mee met de camper?
  • Hoe lang duurt mijn reis?
  • Wat ga ik meenemen?
  • Ga ik zelf koken? Of eet ik buiten?
Met deze basis vragen kun je een mentaal model creƫren om de juist camper te vinden. Wil je je niet houden aan een vast schema? Reizen met de camper is dan de geschikte oplossing. Neem je de kinderen mee? Of ga je romantisch met zijn twee erop uit?

Wie is bevoegd om een camper te besturen.

In Nederland geldt dat u een camper mag besturen met een rijbewijs B. Let wel dat het totaalgewicht maximaal 3500 kg mag zijn. Boven dit gewicht heeft u een c1 rijbewijs nodig.

Hoelang mag ik de camper in bezit hebben?

U kunt zelf bepalen wanneer u het [categoryname:camper wilt retourneren in overleg met de verhuurder. Op de website van onze aanbieders in Venlo kunt u meer informatie vinden.

Camper huren in de buurt van Venlo