Auto huren in Valkenswaard?

Type Auto
Hatchback

v.a. €40 per dag
Eindhoven
10 km
Bekijk aanbieding
Sedan

v.a. €50 per dag
Eindhoven
10 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €29 per dag
Adriaanse Autoverhuur
Eindhoven
10 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €40 per dag
Auto Europe
Eindhoven
10 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €36 per dag
Driessen Autoverhuur
Eindhoven
10 km
Bekijk aanbieding
Sedan

v.a. €50 per dag
Mierlo
15 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €40 per dag
Mierlo
15 km
Bekijk aanbieding
Sedan

v.a. €50 per dag
Helmond
20 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €40 per dag
Helmond
20 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €35 per dag
Autoverhuur Helmond
Helmond
20 km
Bekijk aanbieding

4 wielen nodig? Makkelijk een auto huren in Valkenswaard!

Een dagje uit, maar duurt het openbaar vervoer te lang? Een auto huren biedt meer vrijheid! We werken nauw samen met auto-verhuurbedrijven in de omgeving van Valkenswaard. Meestal hebben deze verhuurbedrijven ook een busje te huur. Voor ieder wat wils.

Het huren van een auto gaat via een verhuurbedrijf zodat u goed verzekerd bent.

Wie mag met een auto rijden?

In de Nederlandse Regeling voertuigen mag u een auto rijden met een rijbewijs B, B+. Bij verhuurbedrijven kunt u informeren of er naast de hoofdbestuurder ook een medebestuurder mag rijden. Handig voor lange afstanden.

Wanneer kan ik de auto terug brengen?

Het hangt van uzelf af hoelang u de auto wilt gebruiken. Op de website van onze verhuurders vindt u de tarieven en de dagdelen.

Ik heb geen creditcard. Kan ik een auto huren in Valkenswaard?

Kan ik een auto huren zonder creditcard? Dat is een veelgestelde vraag op het internet. En dat begrijpen wij van Rentsy heel goed, want niet iedereen heeft de beschikking over een creditcard. Een creditcard is in principe een lening met je bank. De bank schiet het voor en het tegoed dat je gebruikt wordt later afgeschreven. Het gebruik van een creditcard heeft voordelen en nadelen. Het voordeel is dat je op dit moment geen saldo nodig hebt om de betaling te voltooien. Een groot nadeel is dat je moet onthouden dat je het eind van de maand dit saldo bij moet spekken. Anders betaal je een torenhoge rente daarbovenop.

Let erop dat sommige bedrijven toch om een creditcard vragen. Verhuurbedrijven reserveren een borgsom op de kaart en kijken of de naam op de kaart gelijk is aan de huurder zijn naam. Een soort verificatie. Deze methode wordt ook gebruikt in hotels. De hoogte van de borg ligt grotendeels aan de huursom. Vaak is dit 2 of 3x de huurprijs of enkele honderden euro’s. Dit is om ervoor te zorgen dat mocht er schade gereden worden teruggevallen kan worden op de borgsom. De borg krijg je terug als er geen schade of boetes gereden is.

Waar vind ik een auto om te huren zonder creditcard in Valkenswaard?

Er zijn in Nederland maar een handjevol bedrijven dat betalingen zonder creditcard accepteert. Daarom is Snappcar voor velen ook de nummer 1 keus om een auto te huren zonder creditcard. Snappcar is een deelplatform dat het huren en verhuren van je eigen auto mogelijk maakt. Vaak goedkoper dan de meeste auto verhuurbedrijven. Dat niet alleen, want ze maken de aanmelding en betaling proces ook nog eens moeiteloos.

  • Kies de gewenste auto
  • Wanneer wil je auto ophalen? Kies de gewenste datum
  • Maak gemakkelijk een profiel aan op de website
  • Upload je rijbewijs ter verificatie dat je bevoegd bent om te rijden.
  • Via IDEAL gemakkelijk betalen met je bankgegevens

Een auto huren in Valkenswaard en naar het buitenland rijden

Als je particuliert huurt kun je er van uit gaan dat de huurder zijn/haar auto wel graag terug wilt binnen een bepaalde tijd. Tenzij de verhuurder een hobby gemaakt heeft en meerdere auto's verhuur natuurlijk. Dat maakt het vrijwel vaak lastig om een auto voor langere tijd te huren en naar het buitenland te rijden. Europcar is een bedrijf die dit wel mogelijk maakt om naar het buitenland te rijden. Je kunt zelfs ervoor kiezen om de auto in een ander land in te leveren.