Camper huren in Utrecht?

Huur een camper in Utrecht

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Utrecht. Wij werken nauw samen met de beste verhuurbedrijven in de buurt van Utrecht, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Wij sturen jou het beste aanbod toe!

Vraag offertes aan voor een camper Vertel ons wat je nodig hebt, en wij vinden de beste verhuurbedrijven in jouw buurt.
tot
Vul je gegevens in Vul je gegevens in zodat we contact met je kunnen opnemen
20 km
Amersfoort

Een unieke ervaring voor uw droomvakantie? Huur een camper in Utrecht

Een paar dagen weg? Huur een camper. Die lange kilometers door het land legt u moeiteloos af dankzij de comfortabele stoelen en interieur speciaal gemaakt voor kampeerders en reizigers.

Wees voorbereid en kies de juiste camper voor u en uw gezin

Uw vakantie begint bijna, maar hoe kiest u nou de juiste camper? Er zijn zoveel campers in overvloed dat je gewoon niet weet waar en hoe je moet zoeken.
  • Hoe lang ben ik van huis?
  • Wie gaan er mee met de camper?
  • Kan ik lang wegblijven?
  • Wat wil ik meenemen?
  • Ga ik zelf koken? Of eet ik buiten?
Hiermee heb je een beter beeld wat voor camper je nodig hebt. Het is de ideale oplossing om te reizen hoe en wanneer je wilt. Gezellig met zijn twee├źn of neem je de kids mee? Via Rentsy heeft u een uitgebreid camperaanbod dat altijd aan uw wensen voldoet.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een camper te besturen?

Een camper besturen in Nederland mag al met een rijbewijs B. Het totaal gewicht moet hierbij onder de 3500kg liggen. Boven dit gewicht heeft u een rijbewijs C1 nodig.

Hoelang mag ik de camper in bezit hebben?

U kunt op de website van onze aanbieders in Utrecht zelf bepalen hoelang u het busje nodig heeft. De meeste verhuurders hanteren een dag tarief of in overleg kunt u zelf een tijd inplannen.