Busje huren in Utrecht?

Vraag offertes aan voor een busje Vertel ons wat je nodig hebt, en wij vinden de beste verhuurbedrijven in jouw buurt.
tot
Vul je gegevens in Vul je gegevens in zodat we contact met je kunnen opnemen
Vergelijk verhuurbedrijven in Utrecht
Type Busje
Bestelbus

v.a.
42
per dag
Bestelbus

v.a.
79
per dag
Bestelbus

v.a.
65
per dag
Bestelbus

v.a.
36
per dag
Bestelbus

v.a.
53
per dag
Bestelbus

v.a.
55
per dag
Bestelbus

v.a.
69
per dag
Bestelbus

v.a.
69
per dag
Bestelbus

v.a.
39
per dag
Bestelbus

v.a.
55
per dag
Bestelbus

v.a.
39
per dag
Bestelbus

v.a.
39
per dag
Bestelbus

v.a.
55
per dag
Bestelbus

Bestelbus

v.a.
50
per dag
Bestelbus

v.a.
58
per dag
Bestelbus

Bestelbus

v.a.
38
per dag
Bestelbus

v.a.
74
per dag
Bestelbus

v.a.
45
per dag
Bestelbus

v.a.
54
per dag

Klaar om te verhuizen? Een busje huren in Utrecht.

Ga je verhuizen en zoek je een verhuiswagen voor je hele inboedel? Misschien wilt u deze verhuizing met uw eigen auto doen en geen grote verhuisbus of bestelbus huren. Wanneer u de koelkast en andere grotere meubels wilt laden, bereikt u het punt waarop uw compacte auto te klein wordt. U zoekt op Google naar "verhuiswagens huren" en er zijn veel resultaten. Maar de kosten lopen ook aardig op. Het huren van een busje kan u helpen uw meubels en andere huishoudelijke artikelen op een efficiënte manier te verplaatsen. Rentsy.nl helpt je bij het vinden van de beste verhuurbedrijven, en goedkoopste busje in hartje Utrecht zodat je aan de slag kunt met verhuizen! Hier vind je een overzicht van de verschillende soorten aanbieders van de goedkoopste bestelwagen tot een aantal vrije kilometers met hoogwaardige all-risk verzekering. Handig als je ver moet rijden en niet het risico wilt lopen niet verzekerd te zijn. U kunt het busje krijgen zonder afschrijving of kilometerlimiet, wat perfect is voor langere afstanden.

Als je gaat verhuizen, is het belangrijk om dingen van verschillende grootte te kunnen verplaatsen. Wanneer u zich aanmeldt voor een nieuw huis, is het altijd de moeite waard om de grootte van de huurwoningen te controleren. Heb je rekening gehouden met de afmetingen van de meubels die je van plan bent in de auto of een aanhanger te stallen? Bestelbussen komen in allerlei soorten en maten. Een standaardbus heeft doorgaans een diepte van 2,5 tot 2,8 meter en is van binnen 3,5 tot 4,3 meter breed en weegt tussen de 1.000 en 1.200 kilogram

Naast het verplaatsen kunnen bestelwagens ook voor andere doeleinden worden ingezet. Een van hun meest voorkomende toepassingen is in de industrie, maar je kunt ze ook gebruiken voor doe-het-zelfprojecten. Je kunt ook busjes gebruiken om mensen naar de stad te vervoeren tijdens een dagje uit. Of naar een groot festival zoals DefQon of Mysteryland te rijden. Stel je voor dat je met een groep vrienden het openbaar vervoer neemt. 30 euro x 8 personen = 240 euro. Daarvoor kun je beter een personenbus huren. En ben je op zoek naar een huurauto, dan kan dat op deze pagina utrecht auto huren

Het enige wat je nodig hebt, is een bestuurder, een geldig rijbewijs en de juiste papieren. En meestal kan je het op elk moment van de dag oppikken, En kun je meer spullen of personen vervoeren dan een normale personen auto. Reserveer wel tijdig om te zorgen

Vertrouwde verhuurbedrijven in Utrecht.

Als je iets huurt, moet je het bedrijf kunnen vertrouwen. Niemand zit te wachten op addertjes onder het gras. Veel mensen die de service van een bedrijf gebruiken, zullen om die reden openbare beoordelingen achterlaten. In Utrecht kun je een groot scala aan verschillend soorten en maten bestelbusjes vinden. Doe daarom je eigen onderzoek. Utrecht is een grote stad met tal van mogelijkheden van aanbieders en vestigingen.

Wat voor soorten busjes en merken zijn er?

Er zijn verschillende locaties voor autoverhuur. Ze hebben meestal ook bussen beschikbaar. Van rolstoelbussen tot personenbussen en bestelbussen. Dergelijke bedrijven zijn er in overvloed en je moet voorzichtig zijn om uit te kijken naar wat bij je behoeften past. Wanneer u huurt zijn er verschillende merken en opties die je eraan kunt toevoegen. Ben je op zoek naar een luxere uitvoering? De sprinter van het merk Mercedes Benz staat hier wel bekend om. Dat is een grote voertuig, en daar past zeker veel in. Wil je liever een meer standaard bus, dan kun je gaan voor een gemiddelde Toyota of een ander vertrouwd merk. Andere merken zoals Renault, Peugeot, Ford zijn ook beschikbaar.

Wanneer mag ik een busje besturen?

Om een personenbus te mogen besturen, heeft u minimaal een rijbewijs B nodig. Voor voertuigen met een capaciteit groter dan 3500 kg heeft u het rijbewijs D nodig. Als je een bus wilt besturen met meer dan 8 zitplaatsen (exclusief de chauffeur), heb je het juiste busrijbewijs nodig.Het D-rijbewijs is het 'gewone' busrijbewijs om een groot aantal personen te vervoeren. Speciaal voor chauffeurs van kleinere bussen (maximaal 16 zitplaatsen) is er het D1-rijbewijs. Om met een gewone bus spullen te kunnen vervoeren, moet de chauffeur in het bezit zijn van een gewoon rijbewijs B.

Wat zijn de alternatieven voor een verhuiswagen in Utrecht?

Als u zich niet op uw gemak voelt bij het besturen van een groot voertuig, kunt u overwegen een aanhanger te nemen. Volgens de wet mag iedereen met een B-classificatie op zijn rijbewijs een aanhanger trekken, zolang hij of zij een auto heeft met een trekhaak of als de aanhanger een eigen trekhaak heeft. Er zijn verschillende voertuig opties voor het vervoeren van items en als u veel moet verhuizen en niet gebonden wilt zijn aan het weer, zijn bestelwagens handiger.Het huren van een vrachtwagen is ook een alternatief. Hoewel je daarvoor wel een Rijbewijs-C voor nodig hebt of een chauffeur. Bovendien is het ook lastig om de vrachtwagen te keren of wanneer je door een smallere straat moet rijden.

Wanneer moet ik het busje retourneren?

Op de website van onze leveranciers kunt u zelf je huurperiode bepalen. Over het algemeen rekenen verhuurders een dagtarief. Als je het busje maar een deel van de dag nodig hebt, houd hier dan rekening mee voordat je er een huurt. Dit wordt meestal aangegeven als één kalenderdag die 24 uur geleden begint of een dagdeel inclusief eindtijd

**Per kalenderdag: **Dit betekent dat je het busje moet retourneren voordat je sluit of voor middernacht.

**Per dag: **Dit betekent de volgende ochtend van 10:00 tot 10:00 uur.

**Per dag deel: **Normaal gesproken betekent dit 3 uur of 4 uur voordat je het busje moet terugbrengen.

Busje huren Utrecht kilometer vrij huren?

Soms staat de kilometervergoeding bij het huren van een auto duidelijk aangegeven wat handig kan zijn als je lange afstanden gaat rijden. Voor de meeste mensen is 100 km voldoende. Als u echter de limiet voor gratis kilometers overschrijdt, moet u een toeslag betalen die kan oplopen tot 0,25%. Plan je reis van tevoren en bespreek dit met het verhuurbedrijf zodat er achteraf geen misverstanden ontstaan Als je Utrecht niet verlaat, zou dit genoeg moeten zijn. Ze brengen vaak kilometers in rekening en sommige verhuurbedrijven leggen zelfs beperkingen op aan het aantal kilometers. U kunt echter met hen praten over het krijgen van onbeperkte kilometers als u het busje ontvangt. Zorg ervoor dat u dit vooraf vraagt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan als het tijd is om het busje in te leveren.

Wat zijn de kosten om te huren?

De prijzen om een busje te huren kunnen variëren van 20 euro tot 150 euro. Dit hangt af van de grootte en het merk van het voertuig en van de luxe kenmerken, zoals automatische achterkleppen of capaciteiten van passagiersbussen. Heb je airconditioning nodig of een kleine steekwagen? Enkele andere factoren die van invloed kunnen zijn op de huurprijs inclusief btw die u betaalt:

  • Hoeveel kilometervrij kun je rijden?
  • Ben je verzekerd tegen schade en diefstal?
  • Hoelang wil je huren?
  • Huur je in het weekend of doordeweeks? (Reguliere en afwijkende openingstijden verschillen)
  • De gewenste laadruimte.
  • Een bestelwagen of een personenbusje?
  • Hoeveel ruimte en welke afmetingen heb je nodig?
  • Een handgeschakeld of automatische bestelbusje?
  • Hoeveel spullen ga je vervoeren? (Mocht het niet zoveel zijn is een bakwagen met trekhaak wellicht beter geschikt)
  • Een Toyota, Renault, Peugeot, Ford, Iveco of een ander merk?

Op de website staan meestal alle voorwaarden. Lees deze goed na om verborgen kosten te voorkomen.

Dien ik een borg te betalen bij het huren van een busje?

Bij het huren van een voertuig moet bijna altijd een borg worden betaald, dit geldt ook voor het huren van een busje. Sommige autoverhuurbedrijven zien af van de borgsom als u het bedrag van uw eigen risico verlaagt. Door een waarborg te rekenen hopen verhuurbedrijven dat t je zuiniger met de bus omgaat. Als u een bus huurt, werkt deze net als een vakantiehuis: gebruik alles, maar als er iets kapot gaat, moet je voor de kosten opdraaien. Als je de bus in goede staat terugbrengt, krijg je de borg terug.

Wat is de minimale leeftijd voor het huren van een bestelbus?

Om een verhuiswagen te huren moet je minimaal 21 jaar oud zijn en minimaal een jaar rijervaring hebben. Het kan ook voorkomen dat je van meerdere personen wilt wisselen. Deze situatie kan voorkomen wanneer je een grote verhuizing gaat doen. Je kunt informeren of dat mogelijk is. Elke bestuurder moet aan een aantal criteria voldoen en zich op papier inschrijven. In het reglement dekt de verzekering niet als de naam van de huurder niet overeenkomt met het ondertekende contract.

Bij welk filiaal kan ik de bestelbus ophalen en retourneren in Utrecht?

De sleutels worden geleverd door onze dienstverlenende partners in Utrecht. De huurder kan de sleutels ophalen en afgeven op het afgesproken tijdstip bij het verhuurbedrijf. Navigeer eerst naar de website van een verhuurbedrijf. Daar kun je meestal via een kalender kiezen waar, wanneer je het busje wilt ophalen. Soms biedt het verhuurbedrijf ook een ophaal en terugbreng service. Dit is een extra service en kan je veel tijd besparen als het niet in je schema past. Contacteer het verhuurbedrijf om tot de ideale oplossing te komen.

Kan ik een busje in Utrecht huren, en naar het buitenland rijden?

Als u een bestelwagen in Nederland wilt huren, zult u merken dat sommige bedrijven het gebruik ervan buiten dat land beperken. De specifieke regels kunnen verschillen, afhankelijk van hoe en waar u het busje huurt. Informeer bij het verhuurbedrijf wat de mogelijkheden zijn. In het algemeen kun je het busje vaak alleen huren om hem in Nederland te gebruiken.Het kan ook zijn dat u naar een ander land in Europa verhuist en al uw verhuisdozen, meubels en inboedel mee wilt nemen. Ideaal als u de bus op een andere locatie kunt inleveren of door iemand anders kunt laten inleveren. Natuurlijk zijn er ook enkele bedrijven die end-to-end-diensten aanbieden.

Heb ik een creditcard nodig voor het huren van een bestelbus?

De meeste autoverhuurbedrijven vereisen een creditcard als onderdeel van het huurproces. Er zijn echter enkele particuliere verhuurbedrijven waarmee u een busje zonder creditcard kunt huren. Misschien ken je iemand in je netwerk die een bestelwagen heeft. Je kan vragen om de bus voor een dag te huren, vaak is dit ook goedkoper omdat het proces makkelijker is.

Onderhoud aan bestelwagens en busjes

Bestel wagens en busjes zijn vaak al apk gekeurd door het bedrijf zelf. Je hoeft je dus voor een kortere periode geen zorgen te maken over onderhoud Als je voor een langere periode huurt en grotere afstanden aflegt is het wel handig dat je weet hoe je minimaal het gehuurde moet onderhouden. Hoe diep zijn je banden? De wettelijk verplichte minimale profieldiepte van een bestelwagen band ligt tussen 1,3-1,6 mm, maar de meeste benzinestations hebben de tools om deze op verzoek voor u op te meten."Of wanneer de winterbanden erop moet worden gezet kun je dit zelf regelen. Zorg ervoor dat u regelmatig uw oliepeil controleert en hoe je dit moet doen. Je weet nooit wanneer deze kennis van pas kan komen. Retourneren van het busje

Hoe de bestelwagen terug moet worden gebracht, wordt meestal beschreven in de huurovereenkomst. Natuurlijk, als je de bus vies maakt, is het vaak een ongeschreven regel dat je het eerst goed schoonmaakt. Zo simpel is het. In de meeste gevallen ontvang je ook een volle tank. De verhuurder verwacht dat het weer volledig wordt teruggestuurd. Daarom is het raadzaam om te weten welke brandstof erin gaat. Is het diesel of benzine? Controleer dit zorgvuldig. Je wilt niet met pech langs de weg staan. Het laatste wat je wilt is dat ze erachter komen na het ongeluk dat je probeerde te verdoezelen. Dat is een strafbaar feit. Meestal is het verzekerd door de verzekeringsmaatschappij. Maar niet iedereen is zo eerlijk en daarom vraagt een bedrijf meestal om een aanbetaling die je met je bankpas of creditcard kunt boeken. Daarom moeten documenten van tevoren worden ondertekend en moet de identificatie van het adres worden gemaakt. Als er iets gebeurt, heeft het bedrijf op zijn minst aanvullende maatregelen genomen.

Wil je meer veelgestelde vragen doornemen voor het huren van een busje? Op deze info pagina voor busjes hebben we alles voor jou op een rijtje gezet.