Busje huren in Tilburg?

Vergelijk verhuurbedrijven in Tilburg
Type Busje
Bestelbus

v.a.
47
per dag
Bestelbus

Busje huren Tilburg?

Een busje is handig wanneer je grotere meubels te vervoeren hebt. Een hele inboedel verhuizen of een groot transport.

Het is goed om te weten dat je verschillende soorten busjes in Tilburg kunt huren. Zoek je een bestelbus, personenbus, of misschien wel een rolstoelbus? Dan heeft Rentsy.nl een ruime aanbod verzameld, verder in dit artikel hebben we een aantal belangrijke punten voor jou verzameld die je niet over het hoofd mag zien als je een busje gaat huren.

En mocht een bus toch te groot zijn en heb je geen auto? Dan kun je hier ook voor een scherpe prijs een auto huren in Tilburg.

Ga je zwaar materieel vervoeren? Bestelbus huren in Tilburg

Er zijn vrij veel voordelen van het huren van een busje. Zo kan je de bestelbus gebruiken voor verhuizingen, het vervoeren van meubels, industrieel materiaal en andere spullen. Je wilt niet je auto vies maken en waarschijnlijk heb je niet eens de ruimte voor grote spullen. Je kunt ook een verhuiswagen met laadklep huren, maar dat is waarschijnlijk te groot en moeilijk te besturen. Je hebt daar namelijk een ander rijbewijs voor nodig. En zeker als je in de stad gaat wonen, daar is simpelweg geen ruimte voor. Voor bestelbusjes is het makkelijk. Alles wat je nodig hebt is een rijbewijs en de juiste papieren. Vaak kunt u op elk moment van de dag huren, blijft u flexibel en kunt u meer spullen vervoeren dan met een personenauto.

Afmetingen van een busje in Tilburg

Als je in Tilburg gaat verhuizen, houd dan rekening met de hoogte en breedte van de bestelbus. De meeste busjes die je kunt huren in Tilburg zijn namelijk 2.5 tot 2.8 meter diep en 3.5 tot 4.3 meter breed in laadruimte. De standaard bestelbus in Tilburg weegt rond de 1 ton.

Vertrouwde verhuurbedrijven in Noord Brabant

Er zijn verschillende bedrijven in Tilburg waar je een busje kunt huren. Deze zijn gevestigd in Tilburg en hebben een ruim aanbod aan bestelbussen. Woon je aan de rand van Tilburg dan is het misschien ook een optie om te kijken naar een busje huren in Breda of Eindhoven. Reserveer tijdig want het kan zijn dat er geen busjes beschikbaar zijn op jouw gekozen datum. Dan kun je een bestelbus bij een andere vestiging proberen.

Wie is bevoegd om een busje te besturen?

Met een rijbewijs B mag je in Nederland auto's, en busjes besturen met een totaalgewicht van maximaal 3500 kg en met maximaal 8 zitplaatsen. Op de website van https://info.iveco.nl/blog/welk-rijbewijs-heb-je-nodig-om-met-een-bestelwagen-te-rijden kunt u meer lezen over de eisen.

Wanneer moet ik het busje inleveren?

Op de website van onze verhuurders vindt u de tarieven en dagdelen om een busje te huren. Wanneer je het busje inlevert ligt aan de ophaaldatum en retourdatum dat u reserveert. Als je het busje maar een dagdeel nodig hebt dan kun je dat overwegen. Meestal wordt dit aangegeven per kalenderdag of per 24 uur of dagdeel.

Per kalendardag: Dit betekent dat je het busje moet terugbrengen voor sluitingstijd of voor middernacht. Per dag: Dit betekent van bijvoorbeeld 10:00 uur tot 10:00 uur de volgende ochtend. Per dagdeel: Dit betekent meestal 3 uren of 4 uren alvorens je het busje terug moet brengen.

Wat voor verzekering heb je nodig als je een busje huurt?

Als je om welke reden dan ook een auto of camper huurt, dan is het verplicht dat deze een cascoverzekering heeft. Bij sommige verhuurmaatschappijen zit deze verzekering in de huurprijs, maar het kan ook zijn dat je deze apart moet afsluiten. In de meeste gevallen zit er een eigen risico op deze cascoverzekering.

Wanneer je een busje huurt wil je zonder zorgen rijden. Daarom is het aan te raden altijd optimaal verzekerd te zijn. Onderstaande zit meestal in een all risk verzekering.

  • Ongelimiteerd aantal kilometers
  • Standaard extra WA-verzekering van 7,5 miljoen
  • Schadeverzekering (CDW)
  • Diefstalverzekering (TP)
  • Terugbetaling eigen risico
  • Dekking glas-banden-bodem en dakschade

Wat zijn de alternatieven voor een busje?

Er zijn verschillende goede alternatieven voor het huren van een busje in Tilburg. Een aanhanger of bakwagen huren is een goede optie, maar als u meer spullen moet vervoeren, is het bijna onmogelijk om deze te vervoeren met een klassieke aanhanger. Een vrachtwagen huren is een van de duurste opties en neemt veel meer ruimte in beslag. Verder moet je, om een vrachtwagen te kunnen huren, een rijbewijs C hebben. Bovendien is het ook moeilijk om met een vrachtwagen door een smalle straat te rijden. Een auto huren met laadruimte is vaak goed genoeg als er kleine spullen worden vervoerd. Als dit geen aantrekkelijke opties zijn, kun je misschien beter een busje huren in Tilburg.

Het huren van een busje in Tilburg

Als je in Tilburg verhuist, kun je een busje huren bij een van de bedrijven op onze partner pagina. Je kunt via deze partners goedkoop een busje huren in Tilburg. Natuurlijk zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt een bestelbus huren voor een dag, een weekend of langer. Deze aanbieders kunt u eenvoudig via Rentsy.nl vinden. Betrouwbaarheid is gegarandeerd. Als je doordeweeks huurt van ma vr dan kan het voordeliger zijn dan wanneer je in het weekend huurt.

Mogelijkheden bij het huren van een busje in Tilburg

Het is gemakkelijk om een busje te huren in de buurt van Tilburg. Je kunt een tegen lage prijzen huren, en je kunt hem ook voor langere periodes huren. Deze bestelbussen zijn eigenlijk uiterst comfortabel. Er zijn veel merken om uit te kiezen, zoals Volkswagen, Iveco, Renault en Fiat.

Busje in Tilburg kilometervrij huren?

Als je besluit een busje te huren in Tilburg, dan kun je ook gebruik maken van een zogenaamde kilometervrije bestelbus. Dit kan voordelig zijn wanneer je het busje wilt huren en als je lange afstanden wilt afleggen. Of als je heel lang met het busje door Tilburg wilt rijden. Deze busjes zijn goed onderhouden en je kunt de afstanden zien die je zelf rijdt. Wil je een verhuisbus huren die kilometervrij is? We hebben enkele partners voor je.

Borg bij huren van een busje in Tilburg

Bij het huren van een bestelbusje is het bijna altijd zo dat je een borgsom moet betalen. Hoeveel de borg is kan per aanbieder verschillen. Het bedrag dat je moet betalen om een bestelbus te huren is zeker niet hoog, maar als het busje beschadigd teruggebracht wordt, kan het moeilijk zijn om de kwestie met de verhuurmaatschappij op te lossen.

Waar kan ik de bestelbus ophalen en terugbrengen?

De sleutels worden geleverd door onze servicepartners in Tilburg. De huurder kan de sleutels afgeven op het afgesproken tijdstip bij het huuradres.

Mag ik met een gehuurde bestelbus naar het buitenland rijden?

Bij het huren van het busje, Kan het zijn dat je de bestelbus niet buiten Nederland mag gebruiken. Deze beperkingen hangen natuurlijk af van het verhuurbedrijf, dus je kunt het hen het beste rechtstreeks vragen. In de meeste gevallen kun je alleen een busje huren om in Nederland te gebruiken.

Heb ik een creditcard nodig voor het huren van een bestelbus?

Bij het huren van een auto wordt u vaak gevraagd om met een creditcard te betalen. Dit geldt in ieder geval voor de grote, internationale verhuurbedrijven, zoals AVIS, Alamo, Budget, Hertz en Europcar.

Als u de huurauto vooraf online wilt reserveren, bijvoorbeeld als u op vakantie gaat in het buitenland, is een creditcard vaak een vereiste.

Via de website van de autoverhuurder of tussenpersoon reserveert u de auto met uw creditcardnummer en beveiligingscode. Soms betaalt u in eerste instantie een klein deel van de huurprijs om de auto vast te leggen.