Camper huren in Spijkenisse?

Huur een camper in Spijkenisse

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Spijkenisse. Huur al vanaf € 65 in de buurt van Spijkenisse, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

13 km
v.a. € 65,-
13 km
v.a. € 79,-
Vier Vakantie
21 km
v.a. € 1400,-

Camper huren in Spijkenisse voor een vakantie in Nederland of buitenland.

Binnenkort op vakantie? Huur een camper voor een unieke ervaring. Die lange kilometers door het land legt u moeiteloos af dankzij de comfortabele stoelen en interieur speciaal gemaakt voor kampeerders en reizigers.

Hoe kies ik de juiste camper?

Eindelijk! Die droomvakantie is gepland en je bent 1 stap verwijderd van het huren van een camper. Nu de vraag, hoe kies ik een camper? Er zijn zoveel verschillende soorten en maten campers, waar moet u naar kijken?
  • Hoeveel kilometers ga ik maken?
  • Hoeveel personen gaan er mee?
  • Hoeveel dagen of weken ga ik weg?
  • Wat wil ik meenemen?
  • Ben ik van plan om zelf te koken?
Deze vragen geven antwoord voor het vinden van de juiste camper Het is de ideale oplossing om te reizen hoe en wanneer je wilt. Gezellig met zijn twee├źn of neem je de kids mee? Via Rentsy heeft u een uitgebreid camperaanbod dat altijd aan uw wensen voldoet.

Wanneer mag ik een camper besturen?

In Nederland geldt dat u een camper mag besturen met een rijbewijs B. Let wel dat het totaalgewicht maximaal 3500 kg mag zijn. Boven dit gewicht heeft u een c1 rijbewijs nodig.

Wanneer moet ik de camper terugbrengen?

U kunt zelf bepalen wanneer u het [categoryname:camper wilt retourneren in overleg met de verhuurder. Op de website van onze aanbieders in Spijkenisse kunt u meer informatie vinden.