Auto huren in Schiedam?

Type Auto
Hatchback

v.a. €35 per dag
Schiedam
0 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €49 per dag
Rotterdam
6 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €40 per dag
Van 't Hart Autoverhuur
Rotterdam
6 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €37 per dag
Kohler Autoverhuur
Den Haag
19 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €250 per dag
GoFast Autoverhuur
Den Haag
19 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €24 per dag
DTF Autoverhuur
Den Haag
19 km
Bekijk aanbieding
Sedan

v.a. €105 per dag
Holland Auto
Den Haag
19 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €94 per dag
Avis
Den Haag
19 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €42 per dag
Helm Autoverhuur
Den Haag
19 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €26 per dag
kmvrijhuren.nl
Den Haag
19 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €40 per dag
Nederrent
Den Haag
19 km
Bekijk aanbieding

Geen zin om de trein te pakken? Makkelijk een auto huren in Schiedam!

Wanneer u een dagje uit met familie wilt, maar een auto kopen overbodig is omdat u niet veel rijdt kan huren de oplossing zijn. We werken nauw samen met auto-verhuurbedrijven in de omgeving van Schiedam. Meestal hebben deze verhuurbedrijven ook een busje te huur. Voor ieder wat wils.

Het huren van een auto gaat via een verhuurbedrijf zodat u goed verzekerd bent.

Wie mag met een auto rijden?

In de Nederlandse Regeling voertuigen mag u een auto rijden met een rijbewijs B, B+. Bij verhuurbedrijven kunt u informeren of er naast de hoofdbestuurder ook een medebestuurder mag rijden. Handig voor lange afstanden.

Wanneer moet ik de auto retourneren?

Het hangt van uzelf af hoelang u de auto wilt gebruiken. Op de website van onze verhuurders vindt u de tarieven en de dagdelen.

Een auto huren zonder een creditcard in Schiedam.

Kan ik een auto huren zonder creditcard? Dat is een veelgestelde vraag op het internet. En dat begrijpen wij van Rentsy heel goed, want niet iedereen heeft de beschikking over een creditcard. Een creditcard is in principe een lening met je bank. De bank schiet het voor en het tegoed dat je gebruikt wordt later afgeschreven. Het gebruik van een creditcard heeft voordelen en nadelen. Het voordeel is dat je op dit moment geen saldo nodig hebt om de betaling te voltooien. Een groot nadeel is dat je moet onthouden dat je het eind van de maand dit saldo bij moet spekken. Anders betaal je een torenhoge rente daarbovenop.

Let erop dat sommige bedrijven toch om een creditcard vragen. Verhuurbedrijven reserveren een borgsom op de kaart en kijken of de naam op de kaart gelijk is aan de huurder zijn naam. Een soort verificatie. Deze methode wordt ook gebruikt in hotels. De hoogte van de borg ligt grotendeels aan de huursom. Vaak is dit 2 of 3x de huurprijs of enkele honderden euro’s. Dit is om ervoor te zorgen dat mocht er schade gereden worden teruggevallen kan worden op de borgsom. De borg krijg je terug als er geen schade of boetes gereden is.

Waar vind ik een auto om te huren zonder creditcard in Schiedam?

In Nederland zijn niet veel verhuurbedrijven waarbij je een auto kunt huren zonder creditcard. Snappcar is daarom ook voor veel mensen de manier om zonder bijkomende kosten een auto te huren. Snappcar is vaak goedkoper dan de meeste auto verhuurbedrijven omdat er geen extra kosten aan zitten. Het is 100% van particulieren die een extra zakcentje willen verdienen.

  • Kies een leuke auto uit
  • Kies wanneer je de auto wilt ophalen. Wellicht kan de auto ook worden gebracht.
  • Creëer je eigen profiel
  • Upload je rijbewijs ter verificatie dat je bevoegd bent om te rijden.
  • Betaal via IDEAL

Ik wil een auto huren voor het buitenland

Wanneer je particulier huurt kun je de huur auto waarschijnlijk niet zo lang in bezit hebben. Europcar maakt dit wel mogelijk. Bij Europcar is het mogelijk om naar de volgende landen te rijden. Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Finland, Italië, Ierland, Luxemburg, Noorwegen, Portugal, Oostenrijk, Spanje (m.u.v. Ceuta en Millila), Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. Je kunt er zelfs voor kiezen om de auto in 1 van deze landen in te leveren.