Busje huren in Rotterdam?

Vraag offertes aan voor een busje Vertel ons wat je nodig hebt, en wij vinden de beste verhuurbedrijven in jouw buurt.
tot
Vul je gegevens in Vul je gegevens in zodat we contact met je kunnen opnemen
Vergelijk verhuurbedrijven in Rotterdam
Type Busje
Bestelbus

v.a.
49
per dag
Bestelbus

v.a.
35
per dag
Bestelbus

Bestelbus

Bestelbus

v.a.
16
per dag
Bestelbus

v.a.
35
per dag
Bestelbus

v.a.
75
per dag
Bestelbus

v.a.
70
per dag
Bestelbus

v.a.
57
per dag
Bestelbus

v.a.
29
per dag
Bestelbus

v.a.
60
per dag
Bestelbus

Bestelbus

Bestelbus

Bestelbus

v.a.
45
per dag

Busje huren Rotterdam?

Een busje is handig wanneer je zware spullen te vervoeren hebt. Rentsy geeft je een overzicht van aanbieders waar je een busje kunt huren. Rentsy helpt mee bij het zoeken naar de beste verhuurbedrijven in Rotterdam. Het huren van een busje gaat via een verhuurbedrijf zodat u goed verzekerd bent.

Heeft u zware goederen te vervoeren? Een busje huren in Rotterdam

Je kunt een busje huren bijvoorbeeld voor verhuizing, vervoer van meubels, industriële uitrusting en andere voorwerpen. Alles wat je nodig hebt om een busje te huren is een bestuurder en de juiste papieren. Er zijn veel bedrijven die busjes verhuren, en je kunt er meestal op elk moment een huren. En je kunt meer vervoeren dan een auto.

Afmetingen van een busje in Rotterdam

Het is belangrijk dat je de afmetingen van de bestelwagen kent die je nodig hebt bij een verhuizing in Rotterdam. De meeste busjes die je kunt huren zijn namelijk 2.5 tot 2.8 meter diep en 3.5 tot 4.3 meter breed in laadruimte. De standaard bestelbus in Rotterdam weegt rond de 1 ton.

Vertrouwde verhuurbedrijven in Rotterdam

Je kunt een busje huren bij verschillende bedrijven die in Rotterdam gevestigd zijn. Deze bedrijven hebben veel busjes beschikbaar voor hun klanten.

Wie is bevoegd om een busje te besturen?

In Nederland geldt dat u een busje mag besturen met een rijbewijs B. Let wel dat het totaalgewicht maximaal 3500 kg mag zijn. Boven dit gewicht heeft u een vrachtwagenrijbewijs nodig.

Wanneer moet ik het busje terug brengen?

Op de website van onze verhuurders vindt u de tarieven en dagdelen om een busje te huren. U kunt zelf contact opnemen met het betreffende verhuurbedrijf voor een afspraak of meer informatie.

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het huren van een busje?

Om in Rotterdam een busje te kunnen huren, moet je een rijbewijs B hebben.

Wat zijn de alternatieven voor een busje?

Er zijn verschillende goede alternatieven voor het huren van een busje in Rotterdam. Een aanhanger huren is een goede optie, maar als u meer spullen moet vervoeren, is het bijna onmogelijk om deze te vervoeren met een klassieke aanhanger. Het huren van een vrachtwagen is een alternatief voor het huren van een bestelwagen, hoewel het duurder is. Ook heb je, om een vrachtwagen te huren, een C rijbewijs nodig. Daarnaast is het ook moeilijk om een vrachtwagen te rijden in smalle straten. Als je een auto met laadruimte hebt, is die vaak goed genoeg om kleine voorwerpen te vervoeren. Als dit geen opties zijn waar je je prettig bij voelt, kun je misschien beter een busje huren in Rotterdam.

Het huren van een busje in Rotterdam

Als je in Rotterdam verhuist, kun je het busje huren bij een van onze partner verhuurbedrijven. U kunt via deze partners een busje huren in Rotterdam voor goede prijzen. Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt een bestelbus huren op de korte termijn voor een dag, of je kunt het voor langer huren, bijvoorbeeld een heel weekend. Deze aanbieders kunt u eenvoudig via Rentsy.nl vinden.

Mogelijkheden bij het huren van een busje in Rotterdam

Het is gemakkelijk om een busje te huren in de buurt van Rotterdam. Je kunt een tegen lage prijzen huren, en je kunt hem ook voor langere periodes huren. En deze bestelbussen zijn uiterst comfortabel. Er zijn veel merken om uit te kiezen, zoals Volkswagen, Iveco, Renault en Fiat.

Busje in Rotterdam kilometervrij huren?

Als je besluit een busje te huren in Rotterdam, in dat geval kun je ook gebruik maken van een zogenaamde kilometervrije bestelbus. Dit kan voordelig zijn wanneer je het busje wilt huren voor verre afstanden. Of als je heel lang met het busje door Rotterdam wilt rijden. Deze busjes zijn goed onderhouden en je kunt de afstanden aflezen die je rijdt. Wil je een verhuisbus huren die kilometervrij is, hebben wij een aantal partners voor u.

Borg bij huren van een busje in Rotterdam

Wil je een busje huren, dan moet je gewoonlijk een borgsom betalen. Hoeveel de borg is kan per aanbieder verschillen. De prijs om een bestelbusje te huren voor een dag is helemaal niet hoog, maar als de bestelwagen in slechte staat teruggebracht wordt, kan dat een bron van stress zijn.

Wat is de minimale leeftijd voor het huren van een bestelbus?

Het is mogelijk om in Rotterdam een busje te huren, mits je 18 jaar of ouder bent.

Waar kan ik de bestelbus ophalen en terugbrengen?

Onze partners leveren de sleutels in Rotterdam. De huurder kan de sleutels op het afgesproken tijdstip op het huuradres afgeven.

Mag ik met een gehuurde bestelbus naar het buitenland rijden?

Als je in Nederland een bestelbus wilt huren, kan er een beperking zijn op het gebruik ervan buiten Nederland. Elk verhuurbedrijf heeft andere regels, dus kijk goed na wat wel en niet mag voor je je verhuizing doet. In de meeste gevallen kun je alleen een busje huren om in Nederland te gebruiken.

Heb ik een creditcard nodig voor het huren van een bestelbus?

Het huren van een bestelbus vereist vaak een creditcard.