Camper huren in Pijnacker?

Huur een camper in Pijnacker

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Pijnacker. Wij werken nauw samen met de beste verhuurbedrijven in de buurt van Pijnacker, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Wij sturen jou het beste aanbod toe!

11 km
Den Haag
vanaf € 79
5 km
Delft
Bekijk aanbieding
6 km
Zoetermeer
Bekijk aanbieding
17 km
Krimpen aan den IJssel
Bekijk aanbieding
Vier Vakantie
18 km
's-Gravenzande
vanaf € 1400
20 km
Ridderkerk
Bekijk aanbieding

Camper huren in Pijnacker voor een vakantie in Nederland of buitenland.

Binnenkort op vakantie? Huur een camper voor een unieke ervaring. Die lange kilometers door het land legt u moeiteloos af dankzij de comfortabele stoelen en interieur speciaal gemaakt voor kampeerders en reizigers.

Wees voorbereid en kies de juiste camper voor u en uw gezin

De juiste camper kiezen voor uw droomvakantie. Waar moet u op letten? Er zijn zoveel verschillende soorten en maten campers, waar moet u naar kijken?
  • Hoe ver ga ik rijden?
  • Gaat de gehele familie mee?
  • Staat mijn schema het toe om een geringe tijd weg te gaan?
  • Wat neem ik mee in de camper?
  • Zijn er genoeg kook voorzieningen?
Hiermee heb je een beter beeld wat voor camper je nodig hebt. Wil je je niet houden aan een vast schema? Reizen met de camper is dan de geschikte oplossing. Neem je de kinderen mee? Of ga je romantisch met zijn twee erop uit?

Wie is bevoegd om een camper te besturen.

In Nederland geldt dat u een camper mag besturen met een rijbewijs B. Let wel dat het totaalgewicht maximaal 3500 kg mag zijn. Boven dit gewicht heeft u een c1 rijbewijs nodig.

Wanneer moet ik de camper retourneren?

U kunt op de website van onze aanbieders in Pijnacker zelf bepalen hoelang u het busje nodig heeft. De meeste verhuurders hanteren een dag tarief of in overleg kunt u zelf een tijd inplannen.