Camper huren in Nijmegen?

Huur een camper in Nijmegen

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Nijmegen. Huur al vanaf € 65 in de buurt van Nijmegen, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

0 km
v.a. € 65,-
Goboony
16 km
v.a. € 79,-

Camper huren Nijmegen

In Nijmegen vind je oneindig veel mogelijkheden om te verkennen met de camper. De natuurlijke schoonheid van het Nederlandse platteland maakt het elke kilometer waard.

Een camper huren bij een verhuurbedrijf in Nijmegen biedt u verschillende voordelen. Zo komen zowel huurders als camperverhuur bedrijven bij ons samen.

We hebben een breed scala aan partners en aanbod zodat u klaar bent om te gaan. U kunt elk essentieel detail op één plek vinden, met het gemak dat u niets anders hoeft te doen. We vergelijken ook prijzen en modellen zodat u van alle gemakken voorzien bent.

Onze camping tips kan zorgen voor een onbezorgde en onvergetelijke vakantie avontuur. Er zijn veel verschillende manieren om uw reis te beginnen en u kunt zelf de bestemming aanpassen aan uw wensen. U kunt op roadtrip gaan, tijd doorbrengen met vrienden of op expeditie gaan waarbij u met uw gezin bijzondere landschappen aantreft. Vergeet niet dat gezelligheid voorop staat.

Veel kampeerplezier met een camper huren in Nijmegen

Steeds meer mensen kiezen voor een ontspannen vakantie dichter bij huis zonder de rompslomp van vaste routes te riskeren. Dit is de reden waarom prijsbewuste, tijdarme reizigers steeds vaker kiezen voor reizen naar bestemmingen zoals ergens in Europa, Afrika of Amerika die beginnen met het huren van een camper.

Je krijgt veel vrijheid tijdens je campervakantie; je kunt verkennen en gaan waar je maar wilt. Als je eenmaal je kampeerbestemming naar keuze hebt gevonden, kun je ofwel je tent opzetten of een van onze eenvoudige campergerechten kiezen. Als je het de volgende dag nog steeds leuk vindt, blijf je een nog een dagje. Je wilt ergens anders heen, je start de camper en niemand houdt je tegen om verder te gaan. Kamperen is altijd een plezier, maar het biedt talloze mogelijkheden om van het buitenleven te genieten en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Verzekering en rijbewijs bij het huren van een camper

De beslissing om een camper te huren heeft één belangrijke factor waar u op moet letten: de verzekering. Mensen hebben meestal ook vragen over rijbewijzen, maar daar hoeft niets speciaals voor te gebeuren. Je kunt gewoon met je normale auto rijbewijs B een kampeerbus besturen. Het is echter belangrijk op te merken dat het gewicht en het aantal passagiers afhankelijk zijn van de grootte van de camper. Zo kan een camper van 3500 kg maar maximaal 10 personen vervoeren. Wij kunnen je hierbij helpen! Als u een cascoverzekering heeft, is de kans klein dat er iets misgaat. U kunt misschien ook wat advies krijgen van vrienden of familie die ervaring hebben met het trekken van trektochten met een camper. Maar het is van uiterst belang dat je goed verzekerd bent.

Welke camper wil je huren?

Er zijn veel campers om uit te kiezen. Welke is perfect voor jou en je gezin op vakantie? Bedenk van te voren wat voor jou een vakantie prettig maakt. Kook je liever in de camper of ga je meestal uit eten? Dan is het belangrijk om voldoende ruimte en faciliteiten te hebben om simpele gerechten te bereiden.Het aantal personen waarmee u op vakantie wilt en de afstand die u aflegt, heeft invloed op de camper die u huurt. Als u een lange of aanzienlijke afstand aflegt, is het belangrijker dat uw huurcamper veilig en comfortabel is en er genoeg zitplaatsen zijn voor je passagiers. Wat wil je zelf meenemen en wat moet er van jou al aanwezig zijn in de camper?

U kunt ook een camper huren via Camptoo. U vindt onze partner bijvoorbeeld ook op deze pagina. Particulieren die hun camper op dit moment niet nodig hebben, kunnen deze dan verhuren en wat bijverdienen. Dit is een manier waarop ze winst kunnen maken als ze het niet gebruiken of er geen kilometers op zetten. Het kopen en onderhouden van een camper is erg duur voor eigenaren van onroerend goed, dus dit is een slimme zet.

Camper huren in Nijmegen en genieten van bezienswaardigheden

Komt de dag van je vakantie eraan? Zo ja, dan vind je hier alle details. Dit is vooral belangrijk als je voor het eerst gaat kamperen. U zult ook merken dat de vakantie meteen begint als u wegrijdt. Wil je eerst de bezienswaardigheden in Nijmegen zien? Ben je van plan veel te rijden of naar het buitenland te gaan? Tijdens deze kampeervakantie is alles mogelijk. Voor kampeerders zijn er ook wandelroutes waar je jezelf kunt verliezen. Als je zin hebt in een ouderwetse wandeling in de natuur, dan zullen deze je helpen om te verdwalen tijdens je kampeertrip. U kunt zelfs een camper met fietsendrager huren en uw fiets meenemen. Zo verken je gemakkelijk de omgeving. Deze opwindende informatie zou niet langer moeten wachten en de wereld gaan verkennen. De openingstijden staan op de website

Campings in de buurt en omgeving van Nijmegen

Kamperen in Nijmegen en omgeving is een goed idee! Nijmegen is de oudste stad van Nederland. Er is een breed scala aan campings tot uw beschikking - stadscampings, bosrijke campings, grote familiecampings zijn allemaal de moeite van het bekijken waard. Je kunt er ook luxe of zelfs rustigere vinden. Populaire plaatsen met veel campings zijn Berg en Dal en de regio Groesbeek. Enkele kleinere regio's, waaronder de Betuwe en een gebied rond aan de Waal. Andere populaire campings zijn o.a:

 1. Camping Waalstrand
 2. Minicamping en Rundveehouderij De Hoge Hof
 3. Zeelandsche Hof
 4. Camping de Eikelaar
 5. Camping Klein Amerika
 6. Camping De But
 7. Landgoed Overbetuwe
 8. Camping de Geuldert
 9. Camping de Waay
 10. Camper de Wereld
 11. Minicamping Zus en Zus

Voor een compleet overzicht verwijzen we je graag door naar https://www.visitnijmegen.com/

Andere populaire steden om te kamperen met je gehuurde camper

Nederland herbergt talloze caravan- en kampeerterreinen door het hele land. Ze hebben zelfs de meeste caravans per vierkante kilometer van Europa, samen met Zweden.. Namelijk maar liefst 600.000 caravans zijn er in Nederland alleen te vinden. Kamperen in Zuid-Holland klinkt heerlijk.

Nijmegen is een mooie stad maar niet de beste plek om te kamperen. De binnenplaats is mooi, maar misschien te dicht bij het centrum en niet genoeg ruimte voor je camper. Plaatsen zoals Scheveningen of Kijkduin, hoewel dichtbij, zijn betere opties.Dat zijn de bekende spots waar je een camperplaats kunt vinden dicht tegen het strand aan. Ook vind je campings in de buurt van attractiepark Duinrell, een leuke activiteit voor jong en oud. U hoeft tussen de activiteiten door niet terug te rijden naar huis, want u kunt gewoon naar uw camper lopen.

Voor meer informatie over campers verwijzen wij u naar onze infopagina over campers.