Camper huren in Nijmegen?

Huur een camper in Nijmegen

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Nijmegen. Wij werken nauw samen met de beste verhuurbedrijven in de buurt van Nijmegen, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

Camper huren in Nijmegen voor een vakantie in Nederland of buitenland.

Ga je binnenkort op vakantie? Met een camper voor de gehele familie beleef je een unieke ervaring. Moeiteloze kilometers af leggen door op maat gemaakte interieur.

Wees voorbereid en kies de juiste camper voor u en uw gezin

De juiste camper kiezen voor uw droomvakantie. Waar moet u op letten? Er zijn zoveel verschillende soorten en maten campers, waar moet u naar kijken?
  • Hoe lang ben ik van huis?
  • Gaat de gehele familie mee?
  • Kan ik lang wegblijven?
  • Wat ga ik meenemen?
  • Zijn er genoeg kook voorzieningen?
Hiermee heb je een beter beeld wat voor camper je nodig hebt. Het is de ideale oplossing om te reizen hoe en wanneer je wilt. Gezellig met zijn twee├źn of neem je de kids mee? Via Rentsy heeft u een uitgebreid camperaanbod dat altijd aan uw wensen voldoet.

Wanneer mag ik een camper besturen?

U mag een camper besturen met een normale rijbewijs B. Het gewicht van de camper mag hierbij niet groter zijn dan 3500kg. Anders heeft u een rijbewijs C1 nodig.

Wanneer moet ik de camper retourneren?

U kunt zelf bepalen wanneer u het [categoryname:camper wilt retourneren in overleg met de verhuurder. Op de website van onze aanbieders in Nijmegen kunt u meer informatie vinden.