Auto huren in Mierlo?

Type Auto
Hatchback

v.a. €35 per dag
Autoverhuur Helmond
Helmond
5 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €40 per dag
Eindhoven
10 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

Eindhoven
10 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €29 per dag
Adriaanse Autoverhuur
Eindhoven
10 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €36 per dag
Driessen Autoverhuur
Eindhoven
10 km
Bekijk aanbieding

4 wielen nodig? Makkelijk een auto huren in Mierlo!

Een dagje uit, maar duurt het openbaar vervoer te lang? Een auto huren biedt meer vrijheid! Rentsy werkt nauw samen met verschillende partners in de buurt van Mierlo. Sommige partners hebben ook busjes te huur, maar mocht je expliciet op zoek gaan kun je ook hier een busje huren in Mierlo.

Het huren van een auto gaat via een verhuurbedrijf zodat u goed verzekerd bent.

Wanneer mag je een auto besturen?

Een auto mag u rijden met een rijbewijs B, B+. Vraag altijd na of er naast de hoofdbestuurder ook een medebestuurder mag rijden. Dit scheelt voor lange afstanden!

Wanneer moet ik de auto terug brengen?

Het hangt van uzelf af hoelang u de auto wilt gebruiken. Op de website van onze verhuurders vindt u de tarieven en de dagdelen.

Hoe kan ik een auto huren zonder creditcard in Mierlo?

Een auto huren zonder creditcard? Veel mensen vragen dat zich af. Een creditcard geeft vele voordelen als je het geld niet direct hebt. De bank leent je een tegoed dat je gebruikt en dat wordt later afgeschreven. Een creditcard wordt veel gebruikt om de verhuurder garant te stellen dat de huurder genoeg saldo heeft. Ook kan een creditcard worden gebruikt om de een check te doen op een persoon.

Bij sommige verhuurbedrijven kun je geen auto huren zonder creditcard. Vraag daar dus expliciet naar. Met een creditcard kan het verhuurbedrijf een naam check doen of deze overeenkomt. Veel criminelen gebruiken bijvoorbeeld huur auto's om criminele activiteiten te doen. De hoogte van de borg ligt grotendeels aan de huursom. Mocht je echter geen creditcard hebben? Op de website van snappcar kun je particuliere verhuurders vinden waarbij je geen creditcard nodig hebt.

Waar vind ik een auto om te huren zonder creditcard in Mierlo?

In Nederland zijn niet veel verhuurbedrijven waarbij je een auto kunt huren zonder creditcard. Snappcar is daarom ook voor veel mensen de manier om zonder bijkomende kosten een auto te huren. Snappcar is vaak goedkoper dan de meeste auto verhuurbedrijven omdat er geen extra kosten aan zitten. Het is 100% van particulieren die een extra zakcentje willen verdienen.

  • Kies de gewenste auto
  • Kies de gewenste ophaaldatum. (Soms wordt de auto ook gebracht).
  • Maak een profiel aan
  • Upload je rijbewijs
  • Gemakkelijk betalen via IDEAL

Ik wil een auto huren voor het buitenland

Wanneer je particulier huurt kun je de huur auto waarschijnlijk niet zo lang in bezit hebben. Europcar maakt dit wel mogelijk. Bij Europcar is het mogelijk om naar de volgende landen te rijden. Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Finland, Italië, Ierland, Luxemburg, Noorwegen, Portugal, Oostenrijk, Spanje (m.u.v. Ceuta en Millila), Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. Je kunt er zelfs voor kiezen om de auto in 1 van deze landen in te leveren.