Camper huren in Meppel?

Huur een camper in Meppel

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Meppel. Huur al vanaf € 65 in de buurt van Meppel, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

0 km
v.a. € 65,-

Op reis met uw familie? Huur een camper in Meppel

Ga je binnenkort op vakantie? Met een camper voor de gehele familie beleef je een unieke ervaring. Een camper geeft u een thuisbasis onderweg. De meeste campers hebben uitklapbare bedden en een geïntegreerde keuken zodat je alle thuisactiviteiten mee kunt nemen op reis.

Een camper, voor ieder wat wils

Uw vakantie begint bijna, maar hoe kiest u nou de juiste camper? Er zijn zoveel verschillende soorten en maten campers, waar moet u naar kijken?
  • Hoe lang ben ik van huis?
  • Wie gaan er mee met de camper?
  • Staat mijn schema het toe om een geringe tijd weg te gaan?
  • Wat neem ik mee in de camper?
  • Ben ik van plan om zelf te koken?
Deze vragen geven antwoord voor het vinden van de juiste camper Wil je je niet houden aan een vast schema? Reizen met de camper is dan de geschikte oplossing. Neem je de kinderen mee? Of ga je romantisch met zijn twee erop uit?

Wie is bevoegd om een camper te besturen.

U mag een camper besturen met een normale rijbewijs B. Het gewicht van de camper mag hierbij niet groter zijn dan 3500kg. Anders heeft u een rijbewijs C1 nodig.

Wanneer moet ik de camper retourneren?

Op de website van onze verhuurders vindt u de tarieven en dagdelen om een camper te huren. U kunt zelf contact opnemen met het betreffende verhuurbedrijf voor een afspraak of meer informatie.

Camper huren in de buurt van Meppel