Camper huren in Maastricht?

Huur een camper in Maastricht

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Maastricht. Wij werken nauw samen met de beste verhuurbedrijven in de buurt van Maastricht, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Wij sturen jou het beste aanbod toe!

0 km
Maastricht
Bekijk aanbieding
21 km
Sittard
Bekijk aanbieding

Op reis met uw familie? Huur een camper in Maastricht

Binnenkort op vakantie? Huur een camper voor een unieke ervaring. Een camper geeft u een thuisbasis onderweg. De meeste campers hebben uitklapbare bedden en een geïntegreerde keuken zodat je alle thuisactiviteiten mee kunt nemen op reis.

Hoe kies ik de juiste camper?

De juiste camper kiezen voor uw droomvakantie. Waar moet u op letten? Er zijn zoveel campers in overvloed dat je gewoon niet weet waar en hoe je moet zoeken.
  • Welke afstand ga ik afleggen?
  • Wie gaan er mee met de camper?
  • Hoe lang duurt mijn reis?
  • Wat ga ik meenemen?
  • Ben ik van plan om zelf te koken?
Hiermee heb je een beter beeld wat voor camper je nodig hebt. Wil je je niet houden aan een vast schema? Reizen met de camper is dan de geschikte oplossing. Neem je de kinderen mee? Of ga je romantisch met zijn twee erop uit?

Welk rijbewijs heb ik nodig om een camper te besturen?

U mag een camper besturen met een normale rijbewijs B. Het gewicht van de camper mag hierbij niet groter zijn dan 3500kg. Anders heeft u een rijbewijs C1 nodig.

Wanneer moet ik de camper terugbrengen?

U kunt op de website van onze aanbieders in Maastricht zelf bepalen hoelang u het busje nodig heeft. De meeste verhuurders hanteren een dag tarief of in overleg kunt u zelf een tijd inplannen.

Camper huren in de buurt van Maastricht