Auto huren in Maastricht?

Type Auto
Hatchback

Hatchback

v.a.
15
per dag
Hatchback

v.a.
22
per dag
Hatchback

v.a.
9.9
per dag

4 wielen nodig? Eenvoudig een auto huren in Maastricht!

Het openbaar vervoer te traag voor jouw dagje uit? Kies voor meer vrijheid en huur een auto via Rentsy. We hebben een aanbod van autoverhuurbedrijven in Maastricht met verschillende wagenparklocaties. Je kan altijd makkelijk een goedkope auto huren voor iedere gelegenheid in jouw buurt! Heb je de auto nodig om spullen te vervoeren? Misschien is het huren van een busje een beter idee, Rentsy werkt samen met verhuurbedrijven die allerlei soorten voertuigen verhuren.

Wil je een auto huren voor een trip in Maastricht? Neem contact op voor een boeking bij een vestiging daar. Als je via een verhuurbedrijf huurt, ben je goed verzekerd als je onderweg bent.

Wie kan een huurauto besturen?

De Nederlandse Regeling voertuigen stelt dat je met een rijbewijs B of B+ een huurauto mag besturen. Bij verhuurbedrijven kun je informatie inwinnen of er naast de hoofdbestuurder ook een medebestuurder

Wanneer kan ik de huurauto terug brengen?

Het is aan jou hoe lang je de huurauto wilt gebruiken. Op de website van onze verhuurders zie je de tarieven en dagdelen.

Auto huren Maastricht en vervolgens naar het buitenland rijden: is dat mogelijk?

Als je een huurauto bij een particulier verhuurt, kan het zijn dat je deze niet zo lang kunt houden. Als je bij sommige verhuurbedrijven een huurauto huurt, is het mogelijk om deze langer in bezit te houden. Dit geldt voor verhuurbedrijven met vestigingen in: Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Finland, Italië, Ierland, Luxemburg, Noorwegen, Portugal, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. Je kunt er zelfs voor kiezen om de auto in 1 van deze landen in te leveren.

Wat moet ik weten om een huurauto te kunnen huren in Maastricht?

Als je een huurauto wilt huren in Maastricht, zijn er enkele zaken waar je rekening mee moet houden. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om een geldig rijbewijs te hebben om te kunnen aantonen dat je geschikt bent om te rijden.

Om een huurauto te betalen heb je een creditcard of debitcard nodig. Sommige verhuurbedrijven vragen ook om een bewijs van adres of identiteit, zoals een paspoort of identiteitskaart. Houd er rekening mee dat sommige verhuurbedrijven een minimumleeftijd hebben, dus als je jonger bent dan 25 jaar kan het zijn dat je extra kosten moet betalen of beperkingen hebt op welke auto's je kan huren.

Kan ik een huurauto huren in Maastricht zonder creditcard?

In Nederland zijn niet veel verhuurbedrijven waarbij je een auto kunt huren zonder creditcard. Snappcar is daarom ook voor veel mensen de manier om zonder bijkomende kosten een auto te huren. Snappcar is vaak goedkoper dan de meeste auto verhuurbedrijven omdat er geen extra kosten aan zitten. Het is 100% van particulieren die een extra zakcentje willen verdienen.

Wat voor soort auto's kan ik huren in Maastricht?

Als je een auto nodig hebt tijdens je verblijf in Maastricht, heb je de keuze uit verschillende opties, afhankelijk van wat je nodig hebt en wat je budget is. Wie op zoek is naar een compact en zuinig voertuig, kan kiezen uit een kleine hatchback of compacte stadsauto. Voor wie liever iets groters heeft, zoals een stationwagen of SUV, is er ook voldoende keuze.

Als je graag een luxere auto wilt huren, zoals een sportwagen of cabriolet, zijn er bij sommige verhuurbedrijven dergelijke opties beschikbaar. Houd er wel rekening mee dat de huurprijs voor deze auto's vaak hoger is dan voor andere modellen.

Wat zijn de redenen om in Maastricht een auto te huren?

Veel mensen huren een auto tijdens hun bezoek aan Maastricht om gemakkelijk van de ene bezienswaardigheid naar de andere te kunnen reizen. Als je naar de stad komt vanuit een ander deel van het land of het buitenland, kan een huurauto een handige optie zijn. Het huren van een auto kan handig zijn als je op vakantie bent in Maastricht en graag naar het platteland wilt of naar andere steden in de omgeving, omdat het openbaar vervoer niet altijd op alle plekken komt. Het kan ook leuk zijn om je eigen auto te hebben, zodat je gemakkelijk kunt boodschappen doen of naar het strand kunt rijden zonder afhankelijk te zijn van andere vervoersmiddelen.

Auto huren in de buurt van Maastricht