Busje huren in Leiden?

Type Busje
Bestelbus

v.a. 30 per dag
Autoverhuur Meerzicht en Van Maanen
Zoetermeer
11 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. 46 per dag
Huurmij Alphen a/d Rijn
Alphen aan den Rijn
12 km
Bekijk aanbieding
Rolstoelbus

v.a. 135 per dag
Bierman
Nieuw-Vennep
15 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. 40 per dag
kmvrijhuren.nl
Den Haag
16 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. 50 per dag
Helm Autoverhuur
Den Haag
16 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. 23 per dag
KAV Autoverhuur
Den Haag
16 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. 29 per dag
Low Price Autoverhuur
Den Haag
16 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. 70 per dag
Nederrent
Den Haag
16 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. 63 per dag
SternRent B.V.
Den Haag
16 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

Helm Autoverhuur
Rijswijk
18 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

Autowitte.nl
Rijswijk
18 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

Buzz Rent
Rijswijk
18 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

SternRent B.V.
Hoofddorp
21 km
Bekijk aanbieding

Busje huren Leiden?

Heeft u iets zwaars te vervoeren en is een auto te klein? Huur een busje in Leiden. Rentsy zoekt mee naar de beste verhuurbedrijven in uw omgeving. Rentsy werkt nauw samen met verschillende partners in de buurt van Leiden. Het huren van een busje gaat via een verhuurbedrijf zodat u goed verzekerd bent.

Verhuizen of iets bezorgen? Busje huren in Leiden

Behalve verhuizen, kun je met het huren van een busje ook industriƫle uitrusting en andere voorwerpen vervoeren. Alles wat je nodig hebt om een busje te huren is een bestuurder en de juiste papieren. Er zijn veel bedrijven die busjes verhuren, en je kunt er meestal op elk moment een huren. En je kunt meer vervoeren dan een auto.

Afmetingen van een busje in Leiden

Het is belangrijk dat je de afmetingen van de bestelwagen kent die je nodig hebt bij een verhuizing in Leiden. De meeste busjes die je kunt huren zijn namelijk 2.5 tot 2.8 meter diep en 3.5 tot 4.3 meter breed in laadruimte. De standaard bestelbus in Leiden weegt rond de 1 ton.

Vertrouwde verhuurbedrijven in Leiden

Er zijn verschillende bedrijven in Leiden die busjes verhuren. Deze zijn gevestigd in Leiden en hebben een ruim aanbod aan bestelbussen.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een busje te besturen?

In Nederland geldt dat u een busje mag besturen met een rijbewijs B. Let wel dat het totaalgewicht maximaal 3500 kg mag zijn. Boven dit gewicht heeft u een vrachtwagenrijbewijs nodig.

Hoelang mag ik het busje in bezit hebben?

Op de website van onze verhuurders vindt u de tarieven en dagdelen om een busje te huren. U kunt zelf contact opnemen met het betreffende verhuurbedrijf voor een afspraak of meer informatie.

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het huren van een busje?

Voor het huren van een busje in Leiden hebt u een rijbewijs B nodig.

Wat zijn de alternatieven voor een busje?

Er zijn verschillende goede alternatieven voor het huren van een busje in Leiden. Voor de meeste mensen is een aanhanger huren een aantrekkelijke optie, maar als je veel spullen verhuist, kan het vrij lastig zijn met een aanhanger. Als je grote voorwerpen moet vervoeren is het huren van een vrachtwagen een optie, maar het is duurder en neemt veel meer ruimte in beslag. Ook heb je voor het huren van een vrachtwagen een rijbewijs C nodig. Bovendien is het ook moeilijk om met een vrachtwagen door een smalle straat te rijden. Tenzij je grote zware voorwerpen moet vervoeren, is het huren van een kleine stationwagon meestal goed genoeg. Als je deze opties niet aantrekkelijk vindt, kun je misschien beter een busje huren in Leiden.

Het huren van een busje in Leiden

Als je in Leiden verhuist, kun je een busje huren bij een van de bedrijven op onze partner pagina. Je kunt in Leiden voor goede prijzen een busje huren via onze partners. Natuurlijk zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt een bestelbus huren op de korte termijn voor een dag, of je kunt het voor langer huren, bijvoorbeeld een heel weekend. Je kunt deze aanbieders gemakkelijk vinden op Rentsy.nl.

Mogelijkheden bij het huren van een busje in Leiden

Het is heel gemakkelijk om een busje te huren in de omgeving van Leiden. Een bestelbus is te huur tegen lage prijzen en ook lange periodes zijn mogelijk. Deze bestelbussen zijn eigenlijk uiterst comfortabel. Je kunt kiezen uit een aantal automerken zoals Volkswagen, Iveco, Renault en Fiat.

Busje in Leiden kilometervrij huren?

Als je besluit een busje te huren in Leiden, dan kun je ook gebruik maken van een zogenaamde kilometervrije bestelbus. Het voordeel is dat je een busje kunt huren voor langere afstanden. Of als je lang in het busje door Leiden moet rijden. Deze busjes zijn goed onderhouden en je kunt de afstanden zien die je zelf rijdt. Wil je een verhuisbus huren die kilometervrij is? We hebben enkele partners voor je.

Borg bij huren van een busje in Leiden

Wil je een busje huren, dan moet je gewoonlijk een borgsom betalen. Het bedrag van de borg varieert per aanbieder. Het bedrag dat je moet betalen om een bestelbus te huren is zeker niet hoog, maar het kan wel onaangenaam zijn als de bestelbus beschadigd terug wordt gebracht.

Wat is de minimale leeftijd voor het huren van een bestelbus?

Je kunt in Leiden een busje huren vanaf 18 jaar.

Waar kan ik de bestelbus ophalen en terugbrengen?

De sleutels worden geleverd door onze servicepartners in Leiden. De huurder kan de sleutels persoonlijk afgeven op het afgesproken tijdstip.

Mag ik met een gehuurde bestelbus naar het buitenland rijden?

Als u de bestelbus in Nederland wilt huren, dan kan het zijn dat u deze niet mag gebruiken buiten Nederland. Deze beperkingen hangen natuurlijk af van het verhuurbedrijf, dus je kunt het hen het beste rechtstreeks vragen. In de meeste gevallen kun je alleen een busje huren om in Nederland te gebruiken.

Heb ik een creditcard nodig voor het huren van een bestelbus?

Het huren van een bestelbus vereist vaak een creditcard.