Camper huren in Katwijk aan Zee?

Huur een camper in Katwijk aan Zee

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Katwijk aan Zee. Huur al vanaf € 65 in de buurt van Katwijk aan Zee, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

16 km
v.a. € 65,-
16 km
v.a. € 79,-

Onbezorgd en zonder verplichtingen op reis? Huur een camper in Katwijk aan Zee

Ga je binnenkort op vakantie? Met een camper voor de gehele familie beleef je een unieke ervaring. Die lange kilometers door het land legt u moeiteloos af dankzij de comfortabele stoelen en interieur speciaal gemaakt voor kampeerders en reizigers.

Wees voorbereid en kies de juiste camper voor u en uw gezin

Uw vakantie begint bijna, maar hoe kiest u nou de juiste camper? Er zijn zoveel verschillende soorten en maten campers, waar moet u naar kijken?
  • Welke afstand ga ik afleggen?
  • Hoeveel personen gaan er mee?
  • Hoe lang duurt mijn reis?
  • Wat ga ik meenemen?
  • Ben ik van plan om zelf te koken?
Met deze basis vragen kun je een mentaal model creƫren om de juist camper te vinden. Wil je je niet houden aan een vast schema? Reizen met de camper is dan de geschikte oplossing. Neem je de kinderen mee? Of ga je romantisch met zijn twee erop uit?

Welk rijbewijs heb ik nodig om een camper te besturen?

U mag een camper besturen met een normale rijbewijs B. Het gewicht van de camper mag hierbij niet groter zijn dan 3500kg. Anders heeft u een rijbewijs C1 nodig.

Wanneer moet ik de camper terugbrengen?

U kunt zelf bepalen wanneer u het [categoryname:camper wilt retourneren in overleg met de verhuurder. Op de website van onze aanbieders in Katwijk aan Zee kunt u meer informatie vinden.