Camper huren in Hengelo?

Huur een camper in Hengelo

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Hengelo. Huur al vanaf € 65 in de buurt van Hengelo, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

9 km
v.a. € 65,-
Goboony
9 km
v.a. € 80,-

Camper huren in Hengelo voor een vakantie in Nederland of buitenland.

Binnenkort op vakantie? Huur een camper voor een unieke ervaring. Een camper geeft u een thuisbasis onderweg. De meeste campers hebben uitklapbare bedden en een geïntegreerde keuken zodat je alle thuisactiviteiten mee kunt nemen op reis.

Verschillende soorten en maten campers

Eindelijk! Die droomvakantie is gepland en je bent 1 stap verwijderd van het huren van een camper. Nu de vraag, hoe kies ik een camper? Er zijn zoveel campers in overvloed dat je gewoon niet weet waar en hoe je moet zoeken.
  • Hoeveel kilometers ga ik maken?
  • Wie gaan er mee met de camper?
  • Staat mijn schema het toe om een geringe tijd weg te gaan?
  • Wat wil ik meenemen?
  • Ben ik van plan om zelf te koken?
Met deze basis vragen kun je een mentaal model creëren om de juist camper te vinden. Reizen met een camper is de ideale oplossing om je eigen schema te bepalen. Ga je met je partner? of neem je ook je kinderen mee? Rentsy heeft een uitgebreid aanbod voor al uw wensen.

Wanneer mag ik een camper besturen?

In Nederland geldt dat u een camper mag besturen met een rijbewijs B. Let wel dat het totaalgewicht maximaal 3500 kg mag zijn. Boven dit gewicht heeft u een c1 rijbewijs nodig.

Wanneer moet ik de camper terugbrengen?

U kunt op de website van onze aanbieders in Hengelo zelf bepalen hoelang u het busje nodig heeft. De meeste verhuurders hanteren een dag tarief of in overleg kunt u zelf een tijd inplannen.