Busje huren in Helmond?

Type Busje
Bestelbus

v.a. €45 per dag
Helmond
0 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €40 per dag
Helmond
0 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €24 per dag
Autoverhuur Helmond
Helmond
0 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €42 per dag
Adriaanse Autoverhuur
Eindhoven
14 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €59 per dag
ffbusjehuren.nl
Eindhoven
14 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €16 per dag
Happycar
Eindhoven
14 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €54 per dag
Heesbeen Verhuur
Eindhoven
14 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €29 per dag
KAV eindhoven
Eindhoven
14 km
Bekijk aanbieding

Busje huren Helmond?

Een busje is handig wanneer je zware spullen te vervoeren hebt. Rentsy geeft je een overzicht van aanbieders waar je een busje kunt huren. Rentsy biedt een overzicht van verschillende verhuurbedrijven in de buurt van Helmond. Het huren van een busje gaat via een verhuurbedrijf zodat u goed verzekerd bent.

Gaat u verhuizen? Een busje huren in Helmond

Er zijn vrij veel voordelen van het huren van een busje. Zo kan je de bestelbus gebruiken voor verhuizingen, het vervoeren van meubels, industrieel materiaal en andere spullen. Het enige wat je nodig hebt, is een bestuurder en de juiste papieren. Vaak kunt u op elk moment van de dag huren, blijft u flexibel en kunt u meer spullen vervoeren dan met een personenauto.

Afmetingen van een busje in Helmond

Als je van plan bent te verhuizen in Helmond, houd dan rekening met de grootte van de bestelbus die je gaat huren. De meeste busjes die je kunt huren zijn namelijk 2.5 tot 2.8 meter diep en 3.5 tot 4.3 meter breed in laadruimte. De standaard bestelbus in Helmond weegt rond de 1 ton.

Vertrouwde verhuurbedrijven in Helmond

Er zijn verschillende bedrijven in Helmond die busjes verhuren. Deze zijn gevestigd in Helmond en hebben een ruim aanbod aan bestelbussen.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een busje te besturen?

Om een busje te besturen heeft u minimaal rijbewijs B nodig. Voor voertuigen met een capaciteit hoger dan 3500 kg heeft u rijbewijs D nodig.

Hoelang mag ik het busje in bezit hebben?

Op de website van onze verhuurders vindt u de tarieven en dagdelen om een busje te huren. U kunt zelf contact opnemen met het betreffende verhuurbedrijf voor een afspraak of meer informatie.

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het huren van een busje?

Voor het huren van een busje in Helmond hebt u een rijbewijs B nodig.

Wat zijn de alternatieven voor een busje?

Er zijn verschillende goede alternatieven voor het huren van een busje in Helmond. Een aanhanger huren is een goede optie, maar als u meer spullen moet vervoeren, is het bijna onmogelijk om deze te vervoeren met een klassieke aanhanger. Een vrachtwagen huren is ook een goede optie voor het vervoeren van meubels en andere grote spullen, maar dit is duurder en neemt veel meer ruimte in beslag. En je hebt een rijbewijs C nodig om een vrachtwagen te huren. Niet alleen dat, maar vooral in smalle straten is het moeilijk om met een vrachtwagen te rijden. Als je een auto met laadruimte hebt, is die vaak goed genoeg om kleine voorwerpen te vervoeren. Als dit geen opties zijn waar je je prettig bij voelt, kun je misschien beter een busje huren in Helmond.

Het huren van een busje in Helmond

Als je in Helmond verhuist, kun je een busje huren bij een van de bedrijven op onze partner pagina. Via deze partners kun je een busje huren in Helmond voor goede prijzen. Er zijn verschillende mogelijkheden. U kunt een bestelbus huren voor een dag, een weekend of langer. Deze aanbieders kunt u eenvoudig via Rentsy.nl vinden.

Mogelijkheden bij het huren van een busje in Helmond

Een busje huren in Helmond is heel gemakkelijk. U kunt de bestelbus voor lage prijzen huren en langdurige periodes zijn ook mogelijk. Deze bestelbussen zijn erg comfortabel. Je kunt kiezen uit een aantal automerken zoals Volkswagen, Iveco, Renault en Fiat.

Busje in Helmond kilometervrij huren?

Als je van plan bent een busje te huren in Helmond, dan kun je ook gebruik maken van een zogenaamde kilometervrije bestelbus. Dit kan voordelig zijn wanneer je het busje wilt huren voor verre afstanden. Of als je heel lang met het busje door Helmond wilt rijden. Deze busjes zijn namelijk goed onderhouden en u kunt zelf de afstanden aflezen die je aan het rijden bent. Wil je een verhuisbus huren die kilometervrij is, hebben wij een aantal partners voor u.

Borg bij huren van een busje in Helmond

Bij het huren van een bestelbusje komt het vrijwel altijd voor dat u een borgsom moet betalen Het bedrag van de borg varieert van aanbieder tot aanbieder. Het bedrag dat je moet betalen om een bestelbus te huren is zeker niet hoog, maar het kan wel onaangenaam zijn als de bestelbus beschadigd terug wordt gebracht.

Wat is de minimale leeftijd voor het huren van een bestelbus?

Het is mogelijk om een bestelbus te huren in Helmond vanaf 18 jaar.

Waar kan ik de bestelbus ophalen en terugbrengen?

De sleutels worden geleverd door onze dienstverlenende partners in Helmond. De huurder kan de sleutel op het afgesproken tijdstip op het huuradres afgeven.

Mag ik met een gehuurde bestelbus naar het buitenland rijden?

Als u de bestelbus in Nederland wilt huren, dan kan het zijn dat u deze niet mag gebruiken buiten Nederland. Elk verhuurbedrijf heeft andere regels, dus kijk goed na wat wel en niet mag voor je je verhuizing doet. In de meeste gevallen kun je alleen een busje huren om in Nederland te gebruiken.

Heb ik een creditcard nodig voor het huren van een bestelbus?

Het huren van een bestelbus vereist vaak een creditcard.