Camper huren in Haarlem?

Huur een camper in Haarlem

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Haarlem. Wij werken nauw samen met de beste verhuurbedrijven in de buurt van Haarlem, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

17 km
Amsterdam
Goboony
0 km
Haarlem
9 km
Hoofddorp
14 km
Zaandam
17 km
Amsterdam

Camper huren Haarlem

Heb je al eens nagedacht over het huren van een camper in Haarlem? Niets is leuker dan een camper huren en er op uit gaan met je gezin. Een camper is van alle gemakken voorzien want je kunt overal heen waar je wilt. In Haarlem blijven of op een andere bestemming kamperen?

Zoals je misschien nog niet weet, staat Nederland met maar liefst 600.000 caravans op de eerste plaats ter wereld wat betreft caravandichtheid. Niet zo gek, want er zijn talloze provincies en plekken waar je kunt kamperen.

Wij helpen u de perfecte camper te vinden in Noord Holland als u er nog nooit een heeft gehuurd. We willen je er alvast op wijzen dat als je de voorkeur geeft aan een all-inclusive vakantie, je het beste een vliegtuig kan boeken. Want als je met een camper op vakantie gaat, neem je eigenlijk je tweede huis mee en dat is een geweldige ervaring.

Mensen die van een camper vakantie houden, hebben meestal iets met avontuur, niet met luxe. Het is iets waar je van houdt of niet.

Campers zijn een uitstekende optie als u op zoek bent naar een tijdelijke huis op wielen. Ze hebben meestal uitschuifbare bedden en keukens, dus u kunt koken, slapen en doen wat je maar wilt.

Er is een groot aanbod aan campers in Haarlem.

In de buurt van Haarlem vind je een ruim aanbod aan camperverhuur. Dit komt waarschijnlijk omdat de zoektocht naar "camper huren in de buurt van Haarlem" op dit moment populair is. Hoeveel mensen gaan er met je mee? En wat ben je nog meer van plan mee te nemen? Dat telt allemaal mee bij het bepalen van het type camper dat u gaat huren.

De meeste campers hebben een complete inrichting met een toilet, keuken werkblad en een bed voor optimaal ligcomfort. Wil je echter voor een camper dat luxueus ingericht is, dan zijn er ook veel opties, een extra hefbed of faciliteiten zoals zonnepanelen, zodat je altijd stroom hebt als je onderweg op je laptop moet werken. Veel campers hebben ook een douchecabine, die je onderweg kunt gebruiken. Als alternatief zijn er ook caravans die u met uw eigen auto kunt trekken - u hebt alleen een trekhaak en een auto met voldoende laadvermogen nodig.

Als u uw fiets mee wilt nemen, heeft uw camper een fietsendrager bevestiging nodig.

In Haarlem kun je een camper huren bij een verhuurbedrijf of een andere particulier. Camptoo en Goboony zijn een van onze belangrijkste partners die camperverhuur levert en staan bovenaan de website. Voor een uitgebreide uitleg kunt u contact opnemen met de verhuurder. Openingstijden en telefoonnummer staan op de website.

Waarom kamperen in Haarlem?

Haarlem is een geweldige stad vol leuke activiteiten. Als je zoekt op "campings in Haarlem" zul je zien dat er veel groene en blauwe plekken zijn, wat suggereert dat er op deze plek veel natuur te vinden is. Als u een camper huurt en op zoek bent naar uw perfecte vakantiebestemming, dan zijn dat de vereisten voor een onvergetelijke vakantie!

Haarlem heeft een aantal activiteiten en campings die het vermelden waard zijn.

Kampeerbedrijf de Liede

Prachtig plekje aan het water met aanlegplaats en uitstekend sanitair. Iedereen die houdt van een rustige omgeving met veel ruimte en schone voorzieningen zal zich hier thuis voelen. De beheerder heet je welkom en helpt je waar nodig.

Kampeerboerderij Blauhek Spaarnwoude

Een kleine camping dichtbij bos en velden, niet ver van Haarlem en Spaarndam. Als u op zoek bent naar een plek met veel rust en stilte, dan is dit misschien een perfecte optie. De sanitaire voorzieningen worden zeer schoon gehouden en er is ook wifi aanwezig.

10 bezienswaardigheden om te bezoeken in Haarlem

 • Grote markt
 • Sint Bavokerk
 • De Corrie ten Boom huis
 • Teylers Museum
 • Frans Hals Museum
 • Hofjeswandeling in Haarlem
 • Haarlemmerhout park
 • Museum van de Geest
 • Stadhuis Haarlem

Als u op zoek bent naar iets nieuws om te doen, en uitgekeken bent op de activiteiten in Nederland omgeving, kunt u overwegen om naar het buitenland te reizen.

Veilig rijden met een camper

Als u met een camper rijdt, houd er dan rekening mee dat u uw snelheid tussen 80 en 100 km/uur moet houden.Dit in verband met het grote gewicht. De camper kan gemakkelijk zwenken De spiegels aan de zijkanten zijn ook groter dan een auto, waardoor je meer kunt zien. Profiteer hiervan. Door het gewicht van een camper betekent dat deze meer weegt dan de gemiddelde auto. Hierdoor wordt ook de remweg vergroot. Houd er bij het besturen van een camper rekening mee dat de remweg drie keer zo lang is.

Dit zijn de regels voor het rijden met een camper op de snelweg: Volg uw snelheidslimiet 98% van de tijd. (als er geen snelheidslimiet is, volg dan een aanbevolen snelheid) Minimaal 80 km/u bij het rijden op een open weg. Als u een openbare weg volgt, vertraag dan tot minimaal 50 km/u als u door dorpen en steden rijdt . Als u op de openbare weg rijdt en er is geen maximumsnelheid, volg dan een aanbevolen snelheid. Het is belangrijk om de camper in een gelijkmatige lijn met uw voertuig te houden en te allen tijde recht te houden. De voorkant van de camper mag nooit voor de achterkant van uw voertuig liggen.

Waar kun je overnachten met een camper?

Veel mensen vragen zich af waar ze elke nacht moeten slapen. Het is elke keer anders omdat je nooit op één plek blijft. Een camper is een prima optie omdat je niet voor slaapplek extra hoeft te betalen.Dat is vaak duur en overbodig wanneer je over een camper beschikt. Met een camper kunt u zich praktisch overal vestigen en overnachten. Er zijn een paar ongeschreven regels over waar je mag staan met een camper.

 • Niet in steden staan met de camper.
 • Stop niet op de openbare weg.
 • Niet tussen auto's en vrachtwagens die het zicht ontnemen
 • Hou minimaal 10m afstand van andere wild kampeerders voor privacy
 • Houd uw spullen dicht bij uw camper.

Ben ik verzekerd tijdens mijn reis?

Bij het huren van een camper is het aan het verhuurbedrijf of je al dan niet verzekerd bent. Sommige camper verhuurbedrijven bieden dit aan, andere niet. Als u met een camper rijdt, moet u een camperverzekering hebben.Soms zit deze in de huurprijs inbegrepen. Maar het kan zijn dat je deze apart moet sluiten Een allrisk verzekering biedt niet alleen dekking voor schade die u aan de auto van iemand anders toebrengt, maar deze dekking geldt ook voor het voertuig waarin u zich bevindt. Wil je zeker weten dat er geen verborgen kosten zijn? Neem contact op met het verhuurbedrijf om meer te weten te komen over wat ze aanbieden Verzekeringspolissen kunnen per verhuurbedrijf verschillen, dus het is belangrijk om de polis te controleren voordat u vertrekt.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een camper te besturen?

Campers zijn vaak zwaar, groot en moeilijk te besturen voor beginnende bestuurders. Welk rijbewijs heb je nodig? Het antwoord op deze vraag kun je vinden op de website van de Rijksoverheid, maar het lijkt misschien wat verwarrend. Wij geven u meer informatie over het juiste rijbewijs. Als je een camper wilt besturen en je rijbewijs is 'B', dan heb je geen speciale kwalificaties nodig. Als het voertuig echter meer dan 3500 kg weegt, hebt u een 'C1'-rijbewijs nodig dat ook rijden met grotere voertuigen toestaat.

Meer handige tips voor een optimale camper vakantie kun je hier vinden