Camper huren in Haarlem?

Huur een camper in Haarlem

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Haarlem. Wij werken nauw samen met de beste verhuurbedrijven in de buurt van Haarlem, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

Camper huren in Haarlem voor een vakantie in Nederland of buitenland.

Ga je binnenkort op vakantie? Met een camper voor de gehele familie beleef je een unieke ervaring. Moeiteloze kilometers af leggen door op maat gemaakte interieur.

Verschillende soorten en maten campers

Eindelijk! Die droomvakantie is gepland en je bent 1 stap verwijderd van het huren van een camper. Nu de vraag, hoe kies ik een camper? Er zijn zoveel verschillende soorten en maten campers, waar moet u naar kijken?
  • Hoe lang ben ik van huis?
  • Gaat de gehele familie mee?
  • Kan ik lang wegblijven?
  • Wat neem ik mee in de camper?
  • Ga ik zelf koken? Of eet ik buiten?
Met deze basis vragen kun je een mentaal model creƫren om de juist camper te vinden. Wil je je niet houden aan een vast schema? Reizen met de camper is dan de geschikte oplossing. Neem je de kinderen mee? Of ga je romantisch met zijn twee erop uit?

Wie is bevoegd om een camper te besturen.

U mag een camper besturen met een normale rijbewijs B. Het gewicht van de camper mag hierbij niet groter zijn dan 3500kg. Anders heeft u een rijbewijs C1 nodig.

Wanneer moet ik de camper terugbrengen?

Op de website van onze verhuurders vindt u de tarieven en dagdelen om een camper te huren. U kunt zelf contact opnemen met het betreffende verhuurbedrijf voor een afspraak of meer informatie.