Busje huren in Haarlem?

Type Busje
Bestelbus

v.a. €40 per dag
Haarlem
0 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €45 per dag
Haarlem
0 km
Bekijk aanbieding
Rolstoelbus

v.a. €135 per dag
Bierman
Nieuw-Vennep
13 km
Bekijk aanbieding
Rolstoelbus

v.a. €157.3 per dag
Bert Jonk Autoverhuur
Zaandam
14 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €50 per dag
BusterRent
Amsterdam
17 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €58 per dag
Diks Autoverhuur
Amsterdam
17 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €35 per dag
Studentverhuisservice
Amsterdam
17 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €29 per dag
Bo-rent
Amsterdam
17 km
Bekijk aanbieding
Rolstoelbus

v.a. €172 per dag
Diks Autoverhuur
Amsterdam
17 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €40 per dag
Kapper Bakker Autoverhuur
Amsterdam
17 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €40 per dag
MCR Autoverhuur
Amsterdam
17 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €36 per dag
Bert Jonk Autoverhuur
Amsterdam
17 km
Bekijk aanbieding
Bestelbus

v.a. €29 per dag
Autoverhuur Hertz
Amsterdam
17 km
Bekijk aanbieding
Rolstoelbus

v.a. €172 per dag
Diks Autoverhuur
Amstelveen
18 km
Bekijk aanbieding

Busje huren Haarlem?

Een busje is handig wanneer je zware spullen te vervoeren hebt. Rentsy geeft je een overzicht van aanbieders waar je een busje kunt huren. Rentsy werkt nauw samen met verschillende partners in de buurt van Haarlem. Het huren van een busje gaat via een verhuurbedrijf zodat u goed verzekerd bent.

Zwaar materieel vervoeren? Busje huren in Haarlem

Er zijn vrij veel voordelen van het huren van een busje. Zo kan je de bestelbus gebruiken voor verhuizingen, het vervoeren van meubels, industrieel materiaal en andere spullen. Alles wat je nodig hebt om een busje te huren is een bestuurder en de juiste papieren. Vaak kunt u op elk moment van de dag huren, blijft u flexibel en kunt u meer spullen vervoeren dan met een personenauto.

Afmetingen van een busje in Haarlem

Wanneer u gaat verhuizen in Haarlem, is het belangrijk om rekening te houden met de afmetingen van de bestelbus. De meeste busjes die je kunt huren zijn namelijk 2.5 tot 2.8 meter diep en 3.5 tot 4.3 meter breed in laadruimte. De standaard bestelbus in Haarlem weegt rond de 1 ton.

Vertrouwde verhuurbedrijven in Haarlem

Er zijn verschillende bedrijven in Haarlem waar je een busje kunt huren. Deze zijn gevestigd in Haarlem en hebben een ruim aanbod aan bestelbussen.

Wanneer mag ik een busje besturen?

Om een busje te besturen heeft u minimaal rijbewijs B nodig. Voor voertuigen met een capaciteit hoger dan 3500 kg heeft u rijbewijs D nodig.

Wanneer moet ik het busje terug brengen?

Op de website van onze verhuurders vindt u de tarieven en dagdelen om een busje te huren. U kunt zelf contact opnemen met het betreffende verhuurbedrijf voor een afspraak of meer informatie.

Wat voor rijbewijs heb ik nodig voor het huren van een busje?

Om een busje te huren in Haarlem heb je een geldig Europees rijbewijs voor de B categorie nodig.

Wat zijn de alternatieven voor een busje?

Er zijn verschillende goede alternatieven voor het huren van een busje in Haarlem. Voor de meeste mensen is een aanhanger huren een aantrekkelijke optie, maar als je veel spullen verhuist, kan het vrij lastig zijn met een aanhanger. Een vrachtwagen huren is een van de duurste opties en neemt veel meer ruimte in beslag. Bovendien heb je ook een rijbewijs C nodig om een vrachtwagen te huren. Bovendien kan het moeilijk zijn om met een vrachtwagen op smalle straten te rijden. Als je alleen kleine voorwerpen moet vervoeren, is het meestal genoeg om een auto te huren. Als je deze opties niet aantrekkelijk vindt, kun je misschien beter een busje huren in Haarlem.

Het huren van een busje in Haarlem

Als je in Haarlem verhuist, kun je een busje huren via een van onze partner verhuurbedrijven op deze pagina. Je kunt een busje huren in Haarlem via deze partners. Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt een bestelbus huren op de korte termijn voor een dag, of je kunt het voor langer huren, bijvoorbeeld een heel weekend. Je kunt Rentsy.nl gebruiken om deze aanbieders te vinden.

Mogelijkheden bij het huren van een busje in Haarlem

Een busje huren in Haarlem is heel gemakkelijk. U kunt de bestelbus voor lage prijzen huren en langdurige periodes zijn ook mogelijk. Deze bestelbussen zijn eigenlijk uiterst comfortabel. U kunt kiezen uit een aantal merken als Volkswagen, Iveco, Renault en Fiat.

Busje in Haarlem kilometervrij huren?

Als je van plan bent een busje te huren in Haarlem, dan kun je ook gebruik maken van een zogenaamde kilometervrije bestelbus. Als je lange afstanden moet afleggen, kan het huren van een kilometervrije busje handig zijn. Of als je heel lang met het busje door Haarlem wilt rijden. Deze busjes zijn goed onderhouden en je kunt de afstanden aflezen die je rijdt. Als je van plan bent een verhuisbus te huren die kilometervrij is, dan hebben we enkele partners voor je.

Borg bij huren van een busje in Haarlem

Bij het huren van een bestelbusje is het bijna altijd zo dat je een borgsom moet betalen. Het bedrag van de borg kan variƫren per aanbieder. De prijs die je betaalt om een bestelbusje te huren is zeker niet hoog, maar als de bestelwagen in slechte staat teruggebracht wordt, kan dat een bron van stress zijn.

Wat is de minimale leeftijd voor het huren van een bestelbus?

Het is mogelijk om in Haarlem een busje te huren, mits je 18 jaar of ouder bent.

Waar kan ik de bestelbus ophalen en terugbrengen?

Onze partners leveren de sleutels in Haarlem. De huurder kan de sleutels persoonlijk afgeven op het afgesproken tijdstip.

Mag ik met een gehuurde bestelbus naar het buitenland rijden?

Als u de bestelbus in Nederland wilt huren, dan kan het zijn dat u deze niet mag gebruiken buiten Nederland. Deze beperkingen hangen natuurlijk af van het verhuurbedrijf, dus je kunt het hen het beste rechtstreeks vragen. In de meeste gevallen kunt u alleen het busje huren om deze in Nederland gebruiken.

Heb ik een creditcard nodig voor het huren van een bestelbus?

Het huren van een bestelbus vereist vaak een creditcard.