Busje huren in Haarlem?

Vraag offertes aan voor een busje Vertel ons wat je nodig hebt, en wij vinden de beste verhuurbedrijven in jouw buurt.
tot
Vul je gegevens in Vul je gegevens in zodat we contact met je kunnen opnemen
Vergelijk verhuurbedrijven in Haarlem
Type Busje
Bestelbus

v.a.
46
per dag
Bestelbus

v.a.
53
per dag
Bestelbus

Bestelbus

v.a.
52
per dag
Bestelbus

v.a.
43
per dag
Bestelbus

v.a.
135
per dag
Bestelbus

v.a.
29
per dag
Bestelbus

v.a.
40
per dag
Bestelbus

v.a.
40
per dag
Bestelbus

v.a.
36
per dag
Bestelbus

v.a.
29
per dag
Bestelbus

v.a.
35
per dag
Bestelbus

v.a.
295
per dag

Busje huren Haarlem

Een busje met voldoende laadruimte is wel zo handig wanneer je zware spullen te vervoeren hebt. Via Rentsy vind je gemakkelijk de beste deal voor jouw volgende verhuizing.

Rentsy heeft een ruim aanbod van verhuurbedrijven in de buurt van Haarlem en omstreken. Busjes hebben een extra laadruimte wat een normale personen auto niet heeft. Een kleine bestelbus is al voldoende als je op zoek bent naar vervoer voor een kleine verhuizing. Ben je echter op zoek naar vervoersmiddel voor een grotere verhuizing? Dan kun je natuurlijk ook een verhuiswagen huren.

De verhuurbedrijven zijn gefilterd op afstand in jouw regio. Maar met de filters kun je sorteren op goedkoopste busje, duurste en het soort busje. Een busje kun je namelijk onderverdelen in een bestelbus, personenbussen, verhuiswagens, bedrijfswagens, rolstoelbussen en meer.

Een bestelbus of bedrijfswagen is er voor om goederen te vervoeren, waar personenbussen en rolstoelbussen er voor zijn om zoals de naam het al zegt personen te vervoeren (met een beperking). Dus heb je een busje nodig? Ga dan voor jezelf na wat voor soort busje noodzakelijk is.

Zwaar materieel vervoeren? Busje huren in Haarlem

De bestelbus kun je gebruiken voor verhuizingen, het vervoeren van meubels, industrieel materiaal en andere spullen. Alles wat je nodig hebt om een busje te huren is een bestuurder en de juiste papieren. Vaak kunt u op elk moment van de dag huren, blijft u flexibel en kunt u meer spullen vervoeren dan met een personenauto.

Afmetingen van een busje in Haarlem

Busjes komen in allerlei soorten en maten. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. De standaard bestelbus is namelijk 2.5 tot 2.8 meter diep en 3.5 tot 4.3 meter breed in laadruimte In een standaard bestelbus met 3 kubieke meter passen ongeveer 27 verhuisdozen in. Dit zal genoeg zijn voor een kleine verhuizing.

Een iets grotere bus met 6 kubieke meter, daar passen zo ongeveer 60 verhuisdozen in. Heb je echt een grote verhuizing op de planning dan kun je ook een bus met laadlift nemen met 20 kubieke meter. Dan weet je zeker dat je al je grote meubels in 1 keer kunt vervoeren.

Vertrouwde verhuurbedrijven in Haarlem

Er zijn verschillende bedrijven in Haarlem waar je een busje kunt huren als je gaat verhuizen. Deze zijn gevestigd rond het centrum van Haarlem en hebben een ruim aanbod aan bestelbussen. Een reservering kun je maken via de website. De ophaallocatie, en openingstijden kun je vinden via Google of de website van het verhuurbedrijf zelf.

Wanneer een verhuiswagen huren?

Om een busje te besturen heeft u minimaal rijbewijs B nodig. Voor voertuigen met een capaciteit hoger dan 3500 kg heeft u rijbewijs D nodig. Als je een verhuiswagen gaat besturen met een laadruimte van 20 kubieke meter of meer dan heb je een vrachtwagenrijbewijs nodig.

Wanneer moet ik het busje terug brengen?

Op de website van onze verhuurders vindt u de tarieven en dagdelen om een busje te huren. Wanneer je een reservering plaatst kun je zelf de huurperiode kiezen. Deze bestaat uit een ophaaldatum en terugbreng datum. Vaak zijn verhuurbedrijven flexibel in dit soort afspraken.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt een bestelbus huren op de korte termijn voor een dag, of je kunt het voor langer huren, bijvoorbeeld een heel weekend.

Wat zijn de alternatieven voor een busje?

Er zijn verschillende goede alternatieven voor het huren van een busje in Haarlem. Voor de meeste mensen is een aanhanger huren een aantrekkelijke optie, maar als je veel spullen verhuist, kan het vrij lastig zijn met een aanhanger. Een vrachtwagen huren is een van de duurste opties en neemt veel meer ruimte in beslag. Bovendien heb je ook een rijbewijs C nodig om een vrachtwagen te huren. Bovendien kan het moeilijk zijn om met een vrachtwagen op smalle straten te rijden. Als je alleen kleine voorwerpen moet vervoeren, is het meestal genoeg om een auto te huren. Als je deze opties niet aantrekkelijk vindt, kun je misschien beter een busje huren in Haarlem.

Een ander alternatief voor een kleine verhuizing is een bakwagen of aanhanger, let op dat je hiervoor alsnog een auto nodig hebt met trekhaak. Heb je zelf geen auto ter beschikking dan kan je ook een auto huren. Maar wellicht heeft een van je vrienden wel een auto met trekhaak die je kan helpen.

Mogelijkheden bij het huren van een busje in Haarlem

Een busje huren in Haarlem is heel gemakkelijk. U kunt de bestelbus voor een scherpe prijs huren voor een lange of korte periode bij een van de vele vestigingen. Deze bestelbussen zijn eigenlijk uiterst comfortabel. U kunt kiezen uit een aantal merken als Volkswagen, Iveco, Renault en Fiat. Ook is er de mogelijkheid om voor een automaat te kiezen.

Busje in Haarlem kilometer vrij huren?

Meestal krijg je bij de huur kosteloos een beperkt aantal kilometers die je mag rijden zonder bij te betalen. Wanneer je binnen de stad van Haarlem rijdt. Dan rijdt je waarschijnlijk niet zoveel kilometers. Het is dan misschien beter om een goedkope bus te huren en de extra kilometers bij te betalen. Ga je echter een lange rit maken naar het buitenland bijvoorbeeld. Dan heb je wel een groter aantal kilometers nodig. Dan heb je aan die 100 km niet genoeg. De huurprijs voor een kilometer vrije bus ligt hoger maar dat haal je er dan makkelijk uit.

Heb ik een all risk verzekering nodig als ik een busje ga huren?

Als je een busje huurt, maak je in principe gebruik van iemand anders zijn eigendom. Het is daarom verstandig om voor jezelf na te gaan of je een verzekering nodig hebt. Het kan zijn dat niet jij de schade maakt maar bijvoorbeeld iemand anders bij het parkeren een forse kras maakt om het gehuurde goed. Dan wil je daarvoor gedekt zijn. En zeker wanneer je personen gaat vervoeren dan is het ook slim om een inzittendenverzekering erbij te nemen.

Een all risk autoverzekering, ook wel WA volledig casco genoemd, is een aanvulling op de basisdekking van een WA verzekering. Ook alle dekkingen van WA beperkt casco vallen onder deze verzekering. Naast schade aan anderen en schade door overmacht is ook schade die je zelf veroorzaakt gedekt. bron: ANWB

Borg bij het huren van een busje in Haarlem

Bij het huren van een bestelbusje is het bijna altijd zo dat je een borgsom moet betalen. Denk hierbij dat het bedrag van de borg kan variëren per aanbieder. De prijs die je betaalt om een bestelbusje te huren is meestal wel goedkoop, maar als de bestelwagen in slechte staat teruggebracht wordt, dan kan de borgsom geind worden.