Camper huren in Giethoorn?

Huur een camper in Giethoorn

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Giethoorn. Huur al vanaf € 65 in de buurt van Giethoorn, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

0 km
v.a. € 76,-
6 km
v.a. € 65,-

Camper huren in Giethoorn voor een vakantie in Nederland of buitenland.

Binnenkort op vakantie? Huur een camper voor een unieke ervaring. Moeiteloze kilometers af leggen door op maat gemaakte interieur.

Wees voorbereid en kies de juiste camper voor u en uw gezin

De juiste camper kiezen voor uw droomvakantie. Waar moet u op letten? Er zijn zoveel campers in overvloed dat je gewoon niet weet waar en hoe je moet zoeken.
  • Hoe lang ben ik van huis?
  • Hoeveel personen gaan er mee?
  • Hoeveel dagen of weken ga ik weg?
  • Wat ga ik meenemen?
  • Ben ik van plan om zelf te koken?
Hiermee heb je een beter beeld wat voor camper je nodig hebt. Wil je je niet houden aan een vast schema? Reizen met de camper is dan de geschikte oplossing. Neem je de kinderen mee? Of ga je romantisch met zijn twee erop uit?

Wie is bevoegd om een camper te besturen.

U mag een camper besturen met een normale rijbewijs B. Het gewicht van de camper mag hierbij niet groter zijn dan 3500kg. Anders heeft u een rijbewijs C1 nodig.

Wanneer moet ik de camper terugbrengen?

Op de website van onze verhuurders vindt u de tarieven en dagdelen om een camper te huren. U kunt zelf contact opnemen met het betreffende verhuurbedrijf voor een afspraak of meer informatie.