Camper huren in Franeker?

Huur een camper in Franeker

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Franeker. Huur al vanaf € 65 in de buurt van Franeker, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

Onbezorgd en zonder verplichtingen op reis? Huur een camper in Franeker

Binnenkort op vakantie? Huur een camper voor een unieke ervaring. Interieur waar je je bij thuisvoelt, en kilometers afleggen zonder moeite.

Wees voorbereid en kies de juiste camper voor u en uw gezin

Eindelijk! Die droomvakantie is gepland en je bent 1 stap verwijderd van het huren van een camper. Nu de vraag, hoe kies ik een camper? Er zijn zoveel campers in overvloed dat je gewoon niet weet waar en hoe je moet zoeken.
  • Welke afstand ga ik afleggen?
  • Gaat de gehele familie mee?
  • Kan ik lang wegblijven?
  • Wat ga ik meenemen?
  • Ben ik van plan om zelf te koken?
Deze vragen geven antwoord voor het vinden van de juiste camper Het is de ideale oplossing om te reizen hoe en wanneer je wilt. Gezellig met zijn twee├źn of neem je de kids mee? Via Rentsy heeft u een uitgebreid camperaanbod dat altijd aan uw wensen voldoet.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een camper te besturen?

U mag een camper besturen met een normale rijbewijs B. Het gewicht van de camper mag hierbij niet groter zijn dan 3500kg. Anders heeft u een rijbewijs C1 nodig.

Wanneer moet ik de camper terugbrengen?

U kunt op de website van onze aanbieders in Franeker zelf bepalen hoelang u het busje nodig heeft. De meeste verhuurders hanteren een dag tarief of in overleg kunt u zelf een tijd inplannen.