Camper huren in Enschede?

Huur een camper in Enschede

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Enschede. Huur al vanaf € 80 in de buurt van Enschede, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Wij sturen jou het beste aanbod toe!

Goboony
0 km
Enschede
vanaf € 80

Onbezorgd en zonder verplichtingen op reis? Huur een camper in Enschede

Een paar dagen weg? Huur een camper. Die lange kilometers door het land legt u moeiteloos af dankzij de comfortabele stoelen en interieur speciaal gemaakt voor kampeerders en reizigers.

Hoe kies ik de juiste camper?

De juiste camper kiezen voor uw droomvakantie. Waar moet u op letten? Er zijn zoveel verschillende soorten en maten campers, waar moet u naar kijken?
  • Hoeveel kilometers ga ik maken?
  • Hoeveel personen gaan er mee?
  • Hoeveel dagen of weken ga ik weg?
  • Wat neem ik mee in de camper?
  • Ben ik van plan om zelf te koken?
Hiermee heb je een beter beeld wat voor camper je nodig hebt. Reizen met een camper is de ideale oplossing om je eigen schema te bepalen. Ga je met je partner? of neem je ook je kinderen mee? Rentsy heeft een uitgebreid aanbod voor al uw wensen.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een camper te besturen?

Een camper besturen in Nederland mag al met een rijbewijs B. Het totaal gewicht moet hierbij onder de 3500kg liggen. Boven dit gewicht heeft u een rijbewijs C1 nodig.

Hoelang mag ik de camper in bezit hebben?

U kunt op de website van onze aanbieders in Enschede zelf bepalen hoelang u het busje nodig heeft. De meeste verhuurders hanteren een dag tarief of in overleg kunt u zelf een tijd inplannen.

Camper huren in de buurt van Enschede