Auto huren in Eijsden?

Type Auto
Hatchback

v.a. €49 per dag
Maastricht
8 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €40 per dag
Maastricht
8 km
Bekijk aanbieding
Sedan

v.a. €50 per dag
Maastricht
8 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €22 per dag
INQAR La Blanche
Maastricht
8 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €9.9 per dag
Adrem Autoverhuur Limburg
Maastricht
8 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €15 per dag
Autop
Maastricht
8 km
Bekijk aanbieding

Een dagje op stap? Makkelijk een auto huren in Eijsden!

Heeft u wat spullen te vervoeren, maar is een busje te groot? Een auto huren is een prima alternatief. Rentsy biedt een overzicht van verschillende autoverhuur bedrijven in de buurt van Eijsden. Mocht je willen verhuizen of een andere activiteit hebben waarbij je meer ruimte nodig hebt kun je altijd een busje huren.

Het huren van een auto gaat via een verhuurbedrijf zodat u goed verzekerd bent.

Wanneer mag je een auto besturen?

In de Nederlandse Regeling voertuigen mag u een auto rijden met een rijbewijs B, B+. Bij verhuurbedrijven kunt u informeren of er naast de hoofdbestuurder ook een medebestuurder mag rijden. Handig voor lange afstanden.

Wanneer kan ik de auto terug brengen?

U kunt zelf bepalen hoelang en wanneer u de auto nodig heeft. Op de website van de verhuurbedrijven staan de tarieven en dagdelen.

Hoe kan ik een auto huren zonder creditcard in Eijsden?

Een auto huren zonder creditcard? Dat kan met particuliere verhuurders zoals Snappcar. Een creditcard geeft vele voordelen als je het geld niet direct hebt maar als je niet met je creditcard wilt betalen kun je zoeken naar verhuur aanbieders waarbij je geen creditcard nodig hebt. Snappcar is daar een voorbeeld van.

Bij sommige verhuurbedrijven kun je geen auto huren zonder creditcard. Vraag daar dus expliciet naar. Met een creditcard kan het verhuurbedrijf een naam check doen of deze overeenkomt. Veel criminelen gebruiken bijvoorbeeld huur auto's om criminele activiteiten te doen. De hoogte van de borg ligt grotendeels aan de huursom. Mocht je echter geen creditcard hebben? Op de website van snappcar kun je particuliere verhuurders vinden waarbij je geen creditcard nodig hebt.

Waar vind ik een auto om te huren zonder creditcard in Eijsden?

Er zijn niet veel verhuurbedrijven die het huren van een auto of busje mogelijk maken. Snappcar is daarom een veelgebruikt platform om zonder extra kosten een auto te huren. Zo support je de verhuurder ook met een extra zakcentje.

  • Kies een leuke auto uit
  • Wanneer wil je auto ophalen? Kies de gewenste datum
  • Maak een profiel aan
  • Upload je rijbewijs ter verificatie dat je bevoegd bent om te rijden.
  • Gemakkelijk betalen via IDEAL

Een auto huren en in het buitenland rijden, kan dat?

Wanneer je particulier huurt kun je de huur auto waarschijnlijk niet zo lang in bezit hebben. Europcar maakt dit wel mogelijk. Bij Europcar is het mogelijk om naar de volgende landen te rijden. Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Finland, Italië, Ierland, Luxemburg, Noorwegen, Portugal, Oostenrijk, Spanje (m.u.v. Ceuta en Millila), Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. Je kunt er zelfs voor kiezen om de auto in 1 van deze landen in te leveren.

Auto huren in de buurt van Eijsden