Camper huren in Ede?

Huur een camper in Ede

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Ede. Huur al vanaf € 79 in de buurt van Ede, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

Goboony
18 km
Arnhem
Topcamperverhuur
18 km
Arnhem

Op reis met uw familie? Huur een camper in Ede

Ga je binnenkort op vakantie? Met een camper voor de gehele familie beleef je een unieke ervaring. Moeiteloze kilometers af leggen door op maat gemaakte interieur.

Verschillende soorten en maten campers

Eindelijk! Die droomvakantie is gepland en je bent 1 stap verwijderd van het huren van een camper. Nu de vraag, hoe kies ik een camper? Waar moet u op letten bij het huren van een camper?
  • Hoe ver ga ik rijden?
  • Wie gaan er mee met de camper?
  • Staat mijn schema het toe om een geringe tijd weg te gaan?
  • Wat ga ik meenemen?
  • Ga ik zelf koken? Of eet ik buiten?
Deze vragen geven antwoord voor het vinden van de juiste camper Reizen met een camper is de ideale oplossing om je eigen schema te bepalen. Ga je met je partner? of neem je ook je kinderen mee? Rentsy heeft een uitgebreid aanbod voor al uw wensen.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een camper te besturen?

In Nederland geldt dat u een camper mag besturen met een rijbewijs B. Let wel dat het totaalgewicht maximaal 3500 kg mag zijn. Boven dit gewicht heeft u een c1 rijbewijs nodig.

Wanneer moet ik de camper terugbrengen?

U kunt zelf bepalen wanneer u het [categoryname:camper wilt retourneren in overleg met de verhuurder. Op de website van onze aanbieders in Ede kunt u meer informatie vinden.