Camper huren in Dordrecht?

Huur een camper in Dordrecht

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Dordrecht. Wij werken nauw samen met de beste verhuurbedrijven in de buurt van Dordrecht, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

18 km
Rotterdam
8 km
Ridderkerk
13 km
Krimpen aan den IJssel

Camper huren in Dordrecht voor een vakantie in Nederland of buitenland.

Ga je binnenkort op vakantie? Met een camper voor de gehele familie beleef je een unieke ervaring. Interieur waar je je bij thuisvoelt, en kilometers afleggen zonder moeite.

Verschillende soorten en maten campers

Eindelijk! Die droomvakantie is gepland en je bent 1 stap verwijderd van het huren van een camper. Nu de vraag, hoe kies ik een camper? Er zijn zoveel verschillende soorten en maten campers, waar moet u naar kijken?
  • Hoeveel kilometers ga ik maken?
  • Gaat de gehele familie mee?
  • Hoe lang duurt mijn reis?
  • Wat ga ik meenemen?
  • Zijn er genoeg kook voorzieningen?
Deze vragen geven antwoord voor het vinden van de juiste camper Wil je je niet houden aan een vast schema? Reizen met de camper is dan de geschikte oplossing. Neem je de kinderen mee? Of ga je romantisch met zijn twee erop uit?

Wie is bevoegd om een camper te besturen.

U mag een camper besturen met een normale rijbewijs B. Het gewicht van de camper mag hierbij niet groter zijn dan 3500kg. Anders heeft u een rijbewijs C1 nodig.

Hoelang mag ik de camper in bezit hebben?

U kunt op de website van onze aanbieders in Dordrecht zelf bepalen hoelang u het busje nodig heeft. De meeste verhuurders hanteren een dag tarief of in overleg kunt u zelf een tijd inplannen.