Camper huren in Den Haag?

Huur een camper in Den Haag

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Den Haag. Wij werken nauw samen met de beste verhuurbedrijven in de buurt van Den Haag, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

Onbezorgd en zonder verplichtingen op reis? Huur een camper in Den Haag

Een paar dagen weg? Huur een camper. Interieur waar je je bij thuisvoelt, en kilometers afleggen zonder moeite.

Een camper, voor ieder wat wils

Eindelijk! Die droomvakantie is gepland en je bent 1 stap verwijderd van het huren van een camper. Nu de vraag, hoe kies ik een camper? Er zijn zoveel campers in overvloed dat je gewoon niet weet waar en hoe je moet zoeken.
  • Welke afstand ga ik afleggen?
  • Hoeveel personen gaan er mee?
  • Hoe lang duurt mijn reis?
  • Wat wil ik meenemen?
  • Ben ik van plan om zelf te koken?
Deze vragen geven antwoord voor het vinden van de juiste camper Het is de ideale oplossing om te reizen hoe en wanneer je wilt. Gezellig met zijn tweeën of neem je de kids mee? Via Rentsy heeft u een uitgebreid camperaanbod dat altijd aan uw wensen voldoet.

Wie is bevoegd om een camper te besturen.

Een camper besturen in Nederland mag al met een rijbewijs B. Het totaal gewicht moet hierbij onder de 3500kg liggen. Boven dit gewicht heeft u een rijbewijs C1 nodig.

Wanneer moet ik de camper terugbrengen?

Op de website van onze verhuurders vindt u de tarieven en dagdelen om een camper te huren. U kunt zelf contact opnemen met het betreffende verhuurbedrijf voor een afspraak of meer informatie.