Camper huren in Den Haag?

Huur een camper in Den Haag

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Den Haag. Wij werken nauw samen met de beste verhuurbedrijven in de buurt van Den Haag, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Wij sturen jou het beste aanbod toe!

0 km
Den Haag
vanaf € 79
9 km
Delft
Bekijk aanbieding
Vier Vakantie
12 km
's-Gravenzande
vanaf € 1400
14 km
Zoetermeer
Bekijk aanbieding

Den haag camper huren?

Waarom zou je een camper huren in Den Haag?

Een camper huren bij een verhuurbedrijf in Den Haag biedt je diverse voordelen. Bij ons komen huurders en verhuurders bij elkaar. Wij hebben een ruim aanbod verzameld, zodat je het gemak hebt en zelf vrijwel niets meer hoeft te regelen. Ook vergelijken we de prijzen en de verschillende campers, zodat je een handige overzicht hebt van de mogelijkheden en de geschikte camper vindt. Dit alles werkt mee aan een onbezorgde en onvergetelijke kampeervakantie. Een road trip, evenementen met je vrienden of een natuurvakantie waarbij je bijzondere landschappen en bestemmingen ontdekt met je familie. Vergeet niet dat gezelligheid voorop staat.

Veel kampeerplezier bij camper huren Den Haag

Campers huren zijn de laatste tijd erg populair geworden. Steeds meer vakantiegangers kiezen voor een vakantie in een caravan. Er is natuurlijk ook bijna geen vakantie te bedenken waarbij je zoveel vrijheid ervaart als in een camper. Je kunt reizen en staan waar je wilt. Ben je ergens op een mooi plekje aangekomen, dan kies je voor een van de simpele camper gerechten en je blijft daar overnachten. Is het nog naar je zin de volgende ochtend, dan blijf je nog een dag. Wil je een andere plek bezoeken, dan start je de camper en niemand houdt je tegen om verder te trekken. Dit kampeerplezier is makkelijk en fantastisch, geeft veel ontspanning en zorgt voor duizenden onvergetelijke ervaringen en herinneringen.

Verzekering en rijbewijs bij camper huren

Wil je een camper huren, kijk dan even goed naar de verzekering. Die is wel belangrijk. Mensen hebben ook nog weleens vragen over het rijbewijs, maar wat dat betreft is er niets speciaals nodig. Je kunt gewoon met je normale auto rijbewijs B een kampeerbus besturen. Er is echter wel een maximaal gewicht en een maximaal aantal personen dat je dan mag vervoeren in de camper. Voor een camper is dat 3500kg. De verhuurder kan je hier zeker verder bij helpen als je nog vragen hebt. Wanneer je goed verzekerd op weg gaat met een casco verzekering kan er vrijwel weinig mis gaan. Je kunt ook binnen je vriendenkring vragen of iemand ervaren is met een camper. Die kan je ook zeker verder op weg helpen.

Welke camper wil je huren?

Ga je een camper huren, dan ontdek je al snel dat er veel keus is. Welke kampeerbus is het meest geschikt voor jouw vakantie? Bedenk van te voren wat voor jou een vakantie prettig maakt. Ga je het liefst uit eten of wil je meestal zelf koken? Dan wil je natuurlijk wel dat er voldoende ruimte en faciliteiten zijn om een simpel camper gerecht te bereiden. Heel belangrijk is ook met hoeveel personen je op vakantie wilt. En hoeveel kilometers je gaat maken. Wil je een lange en verre reis maken, dan is het extra belangrijk dat de camper comfortabel rijdt. Wat wil je zelf meenemen en wat moet er van jou al aanwezig zijn in de camper? Voor alle wensen is er iets te vinden in ons aanbod. Als je de laptop open moet slaan en nodig aan het werken moet, dan kun je daar je eigen tijd voor indelen.

Een camper huren kan ook via een particulier via Camptoo bijvoorbeeld, kun je ook op deze pagina vinden. Eigenaren van een camper bieden dan hun eigen camper voor verhuur aan. Dit doen ze om wat bij te verdienen zolang het voertuig toch niet gebruikt en stil staat. Een camper kopen is namelijk erg prijzig voor de verhuurder dus dit is slim van ze.

Camper huren in Den Haag en genieten van bezienswaardigheden

Is alles geregeld en breekt de dag van jullie vakantie aan? Dan ontvang je nog alle informatie die nodig is. Zeker als jullie voor de eerste keer op deze manier kamperen is dat van belang. Verder zul je zien dat de vakantie direct begint als je wegrijdt. Bezoek je eerst bezienswaardigheden in Den Haag? Rijd je nog even langs het strand? Of maken jullie meteen een groot aantal kilometers en gaan jullie het land uit? Tijdens deze kampeervakantie is wat dat betreft alles mogelijk. Voor kampeerders zijn er ook wandeltochten waar je kunt wandelen. Lekker de realiteit vergeten en opgaan in je kampeertrip. Je kunt zelfs een camper huren met fietsendrager en je fiets meenemen. Zo kun je makkelijk de buurt verkennen. Maakt deze informatie je al enthousiast? Wacht niet langer en begin je avontuur om de wereld te ontdekken. De openingstijden staan op de website.

Andere populaire steden om te kamperen met je gehuurde camper

Nederland is een echte kampeerland, er zijn ontelbare plaatsen waar je een camper kunt stallen. Het land heeft in heel europa samen met Zweden het hoogst aantal caravandichtheid ter wereld. Namelijk maar liefst 600.000 caravans zijn er in Nederland alleen te vinden. De grenzen zijn nog dicht dus veel mensen denken er over na om toch een leuke vakantie te hebben en kamperen in de provincie Zuid Holland.

Den haag is een erg mooie stad maar geen goede plek om te kamperen. De binnenhof is leuk en ligt dicht tegen het centrum, maar het is geen plek om de camper te stallen. Plekken zoals Scheveningen, Kijkduin. liggen er dicht in de buurt. Dat zijn de bekende spots waar je een camperplaats kunt vinden dicht tegen het strand aan. Ook kun je een camping vinden naast het attractiepark Duinrell, een leuke activiteit voor jong en oud. Parkeren kan pal naast het park waar je natuurlijk ook toegang tot hebt voor de gehele dag. Een leuk avontuur voor met de kids.

Voor meer informatie over campers verwijzen we je graag door naar onze info pagina voor campers