Camper huren in Den Bosch?

Huur een camper in Den Bosch

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Den Bosch. Wij werken nauw samen met de beste verhuurbedrijven in de buurt van Den Bosch, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

0 km
Den Bosch
18 km
Sint-Oedenrode

Binnenkort op vakantie? Huur een camper in Den Bosch

Ga je binnenkort op vakantie? Met een camper voor de gehele familie beleef je een unieke ervaring. Die lange kilometers door het land legt u moeiteloos af dankzij de comfortabele stoelen en interieur speciaal gemaakt voor kampeerders en reizigers.

Verschillende soorten en maten campers

Uw vakantie begint bijna, maar hoe kiest u nou de juiste camper? Er zijn zoveel verschillende soorten en maten campers, waar moet u naar kijken?
  • Welke afstand ga ik afleggen?
  • Hoeveel personen gaan er mee?
  • Hoe lang duurt mijn reis?
  • Wat wil ik meenemen?
  • Zijn er genoeg kook voorzieningen?
Met deze basis vragen kun je een mentaal model creƫren om de juist camper te vinden. Reizen met een camper is de ideale oplossing om je eigen schema te bepalen. Ga je met je partner? of neem je ook je kinderen mee? Rentsy heeft een uitgebreid aanbod voor al uw wensen.

Wanneer mag ik een camper besturen?

Een camper besturen in Nederland mag al met een rijbewijs B. Het totaal gewicht moet hierbij onder de 3500kg liggen. Boven dit gewicht heeft u een rijbewijs C1 nodig.

Wanneer moet ik de camper retourneren?

Op de website van onze verhuurders vindt u de tarieven en dagdelen om een camper te huren. U kunt zelf contact opnemen met het betreffende verhuurbedrijf voor een afspraak of meer informatie.