Auto huren in Capelle aan den IJssel?

Type Auto
Hatchback

v.a. €50 per dag
Rotterdam
7 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

Rotterdam
7 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €40 per dag
Van 't Hart Autoverhuur
Rotterdam
7 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

v.a. €26 per dag
AA Rental
Dordrecht
15 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

Zoetermeer
15 km
Bekijk aanbieding
Hatchback

Vlaardingen
16 km
Bekijk aanbieding

Een dagje op stap? Makkelijk een auto huren in Capelle aan den IJssel!

Een dagje op stap, maar duurt het openbaar vervoer te lang? Een auto huren biedt meer vrijheid! Rentsy werkt nauw samen met verschillende partners in de buurt van Capelle aan den IJssel. Sommige partners hebben ook busjes te huur, maar mocht je expliciet op zoek gaan kun je ook hier een busje huren in Capelle aan den IJssel.

Het huren van een auto gaat via een verhuurbedrijf zodat u goed verzekerd bent.

Wanneer mag je een auto besturen?

In de Nederlandse Regeling voertuigen mag u een auto rijden met een rijbewijs B, B+. Bij verhuurbedrijven kunt u informeren of er naast de hoofdbestuurder ook een medebestuurder mag rijden. Handig voor lange afstanden.

Wanneer moet ik de auto terug brengen?

U kunt zelf bepalen hoelang en wanneer u de auto nodig heeft. Op de website van de verhuurbedrijven staan de tarieven en dagdelen.

Hoe kan ik een auto huren zonder creditcard in Capelle aan den IJssel?

Een auto huren zonder creditcard? Dat kan met particuliere verhuurders zoals Snappcar. Een creditcard geeft vele voordelen als je het geld niet direct hebt maar als je niet met je creditcard wilt betalen kun je zoeken naar verhuur aanbieders waarbij je geen creditcard nodig hebt. Snappcar is daar een voorbeeld van.

Bij sommige verhuurbedrijven kun je geen auto huren zonder creditcard. Vraag daar dus expliciet naar. Met een creditcard kan het verhuurbedrijf een naam check doen of deze overeenkomt. Veel criminelen gebruiken bijvoorbeeld huur auto's om criminele activiteiten te doen. De hoogte van de borg ligt grotendeels aan de huursom. Mocht je echter geen creditcard hebben? Op de website van snappcar kun je particuliere verhuurders vinden waarbij je geen creditcard nodig hebt.

Bij welk verhuurbedrijf kan ik een auto huren in Capelle aan den IJssel?

Er zijn in Nederland maar een handjevol bedrijven dat betalingen zonder creditcard accepteert. Daarom is Snappcar voor velen ook de nummer 1 keus om een auto te huren zonder creditcard. Snappcar is een deelplatform dat het huren en verhuren van je eigen auto mogelijk maakt. Vaak goedkoper dan de meeste auto verhuurbedrijven. Dat niet alleen, want ze maken de aanmelding en betaling proces ook nog eens moeiteloos.

  • Selecteer de auto die je wilt huren
  • Wanneer wil je auto ophalen? Kies de gewenste datum
  • Maak een profiel aan
  • Upload een kopie van je rijbewijs
  • Betaal via IDEAL

Een auto huren en in het buitenland rijden, kan dat?

Als je particuliert huurt kun je er van uit gaan dat de huurder zijn/haar auto wel graag terug wilt binnen een bepaalde tijd. Tenzij de verhuurder een hobby gemaakt heeft en meerdere auto's verhuur natuurlijk. Dat maakt het vrijwel vaak lastig om een auto voor langere tijd te huren en naar het buitenland te rijden. Europcar is een bedrijf die dit wel mogelijk maakt om naar het buitenland te rijden. Je kunt zelfs ervoor kiezen om de auto in een ander land in te leveren.