Camper huren in Breda?

Huur een camper in Breda

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Breda. Wij werken nauw samen met de beste verhuurbedrijven in de buurt van Breda, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

Binnenkort op vakantie? Huur een camper in Breda

Een paar dagen weg? Huur een camper. Een camper geeft u een thuisbasis onderweg. De meeste campers hebben uitklapbare bedden en een geïntegreerde keuken zodat je alle thuisactiviteiten mee kunt nemen op reis.

Hoe kies ik de juiste camper?

Uw vakantie begint bijna, maar hoe kiest u nou de juiste camper? Er zijn zoveel verschillende soorten en maten campers, waar moet u naar kijken?
  • Hoeveel kilometers ga ik maken?
  • Wie gaan er mee met de camper?
  • Kan ik lang wegblijven?
  • Wat ga ik meenemen?
  • Ben ik van plan om zelf te koken?
Hiermee heb je een beter beeld wat voor camper je nodig hebt. Wil je je niet houden aan een vast schema? Reizen met de camper is dan de geschikte oplossing. Neem je de kinderen mee? Of ga je romantisch met zijn twee erop uit?

Wie is bevoegd om een camper te besturen.

In Nederland geldt dat u een camper mag besturen met een rijbewijs B. Let wel dat het totaalgewicht maximaal 3500 kg mag zijn. Boven dit gewicht heeft u een c1 rijbewijs nodig.

Wanneer moet ik de camper terugbrengen?

U kunt zelf bepalen wanneer u het [categoryname:camper wilt retourneren in overleg met de verhuurder. Op de website van onze aanbieders in Breda kunt u meer informatie vinden.