Camper huren in Assendelft?

Huur een camper in Assendelft

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Assendelft. Wij werken nauw samen met de beste verhuurbedrijven in de buurt van Assendelft, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

7 km
v.a. € 65,-
14 km
Bekijk aanbieding
Goboony
12 km
v.a. € 109,-

Op reis met uw familie? Huur een camper in Assendelft

Ga je binnenkort op vakantie? Met een camper voor de gehele familie beleef je een unieke ervaring. Een camper geeft u een thuisbasis onderweg. De meeste campers hebben uitklapbare bedden en een geïntegreerde keuken zodat je alle thuisactiviteiten mee kunt nemen op reis.

Wees voorbereid en kies de juiste camper voor u en uw gezin

Uw vakantie begint bijna, maar hoe kiest u nou de juiste camper? Waar moet u op letten bij het huren van een camper?
  • Hoeveel kilometers ga ik maken?
  • Gaat de gehele familie mee?
  • Staat mijn schema het toe om een geringe tijd weg te gaan?
  • Wat neem ik mee in de camper?
  • Ben ik van plan om zelf te koken?
Met deze basis vragen kun je een mentaal model creëren om de juist camper te vinden. Wil je je niet houden aan een vast schema? Reizen met de camper is dan de geschikte oplossing. Neem je de kinderen mee? Of ga je romantisch met zijn twee erop uit?

Wie is bevoegd om een camper te besturen.

In Nederland geldt dat u een camper mag besturen met een rijbewijs B. Let wel dat het totaalgewicht maximaal 3500 kg mag zijn. Boven dit gewicht heeft u een c1 rijbewijs nodig.

Wanneer moet ik de camper retourneren?

U kunt zelf bepalen wanneer u het [categoryname:camper wilt retourneren in overleg met de verhuurder. Op de website van onze aanbieders in Assendelft kunt u meer informatie vinden.