Camper huren in Arnhem?

Huur een camper in Arnhem

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Arnhem. Wij werken nauw samen met de beste verhuurbedrijven in de buurt van Arnhem, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

Goboony
0 km
Arnhem
Topcamperverhuur
0 km
Arnhem
16 km
Nijmegen

Een unieke ervaring voor uw droomvakantie? Huur een camper in Arnhem

Ga je binnenkort op vakantie? Met een camper voor de gehele familie beleef je een unieke ervaring. Die lange kilometers door het land legt u moeiteloos af dankzij de comfortabele stoelen en interieur speciaal gemaakt voor kampeerders en reizigers.

Wees voorbereid en kies de juiste camper voor u en uw gezin

Uw vakantie begint bijna, maar hoe kiest u nou de juiste camper? Waar moet u op letten bij het huren van een camper?
  • Welke afstand ga ik afleggen?
  • Hoeveel personen gaan er mee?
  • Kan ik lang wegblijven?
  • Wat ga ik meenemen?
  • Ben ik van plan om zelf te koken?
Hiermee heb je een beter beeld wat voor camper je nodig hebt. Het is de ideale oplossing om te reizen hoe en wanneer je wilt. Gezellig met zijn twee├źn of neem je de kids mee? Via Rentsy heeft u een uitgebreid camperaanbod dat altijd aan uw wensen voldoet.

Welk rijbewijs heb ik nodig om een camper te besturen?

In Nederland geldt dat u een camper mag besturen met een rijbewijs B. Let wel dat het totaalgewicht maximaal 3500 kg mag zijn. Boven dit gewicht heeft u een c1 rijbewijs nodig.

Hoelang mag ik de camper in bezit hebben?

U kunt op de website van onze aanbieders in Arnhem zelf bepalen hoelang u het busje nodig heeft. De meeste verhuurders hanteren een dag tarief of in overleg kunt u zelf een tijd inplannen.