Camper huren in Amsterdam?

Huur een camper in Amsterdam

Huur eenvoudig een Camper in de omgeving van Amsterdam. Wij werken nauw samen met de beste verhuurbedrijven in de buurt van Amsterdam, zodat je niet ver hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Tip: Er zijn verhuurbedrijven die ook leveren!

Camper huren in Amsterdam voor een vakantie in Nederland of buitenland.

Binnenkort op vakantie? Huur een camper voor een unieke ervaring. Interieur waar je je bij thuisvoelt, en kilometers afleggen zonder moeite.

Hoe kies ik de juiste camper?

Eindelijk! Die droomvakantie is gepland en je bent 1 stap verwijderd van het huren van een camper. Nu de vraag, hoe kies ik een camper? Er zijn zoveel verschillende soorten en maten campers, waar moet u naar kijken?
  • Hoeveel kilometers ga ik maken?
  • Wie gaan er mee met de camper?
  • Hoe lang duurt mijn reis?
  • Wat ga ik meenemen?
  • Ga ik zelf koken? Of eet ik buiten?
Deze vragen geven antwoord voor het vinden van de juiste camper Reizen met een camper is de ideale oplossing om je eigen schema te bepalen. Ga je met je partner? of neem je ook je kinderen mee? Rentsy heeft een uitgebreid aanbod voor al uw wensen.

Wanneer mag ik een camper besturen?

In Nederland geldt dat u een camper mag besturen met een rijbewijs B. Let wel dat het totaalgewicht maximaal 3500 kg mag zijn. Boven dit gewicht heeft u een c1 rijbewijs nodig.

Hoelang mag ik de camper in bezit hebben?

U kunt zelf bepalen wanneer u het [categoryname:camper wilt retourneren in overleg met de verhuurder. Op de website van onze aanbieders in Amsterdam kunt u meer informatie vinden.